Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


DOBRNA-HOTEL VITA IN PARK 4*

HOTEL: VITA, PARK 2 dni - lastni
ODHOD:CENA:
1xPOL, do 1.9.od 40 €
otrok do 12 in 6 letod 0
TERME DOBRNA, HOTEL VITA IN DEPANDANSA HOTEL PARK 4*, POLPENZION, OTROK DO 12. IN 2. OTROK DO 6 LET BREZPLAČNO

HOTEL VITA IN PARK 4* TERME DOBRNA 

 AKCIJA DO 50% IN DVA OTROKA GRATIS

terme dobrna vita polpenzion

Hotel Vita se nahaja na vstopu v stoletni kostanjev park, ki je tu še iz časov, ko je sem zahajal Napoleonov brat Ludvik. Terme Dobrna so od Maribora oddaljene 71 km, od Ljubljane pa 81 km.

Če se je v zdravilišču v zelenem okolju in ugodni klimi prijetno počutil Napoleonov brat, se boste tukaj dobro počutili tudi vi. V zahvalo za uspešno okrevanje se je Ludvik celo oddolžil – dal je zravnati in zgladiti neravna skalnata tla bazena. Nastale so znamenite marmornate kopeli v Zdraviliškem domu, v katerih lahko uživate še danes. Na prijetno sprostitev vabijo termalni bazeni v hotelu in priljubljena Dežela savn. Ne pozabite še na Masažno-lepotni center Hiša na travniku in se prepustite masažam. Najmlajše pa vabi Kostanjev škratek Vitko, ob katerem se bodo prepustili svoji ljubki domišljiji.

V hotelu Vita, najmlajšem in osrednjem hotelu v termah, najdemo 174 sodobnih in klimatiziranih sob, v katerih je na voljo še brezplačen WiFi in minibar.
Hotelsko samopostrežno restavracijo, v kateri se boste najedli do sitega, dopolnjuje prijetno vzdušje Cluba restaurant Kamin in Cafe &Restaurant May, kjer se nasladkajte sladic, po katerih slovijo daleč naokoli. Ob petkih in sobotah lahko ob okusni hrani in pijači uživate tudi ob živi glasbi ter po želji zaplešete. S predhodno najavo možnost dietne prehrane (doplačilo).

Bazeni in wellness:

Bazenski kompleks: notranji termalni bazen (32 °C, 12x18 m), whirlpool (35 °C), otroški notranji bazen (32 °C, 3x4 m), zunanji termalni bazen (28–29 °C) in otroški zunanji bazen (32 °C).
Masažno-lepotni center Hiša na travniku s posebnimi programi za lepoto obraza in telesa ter različnimi vrstami masaž.
Dežela savn s 500 m² površin, kjer najdete atraktivno ponudbo parnih in finskih savn ter pestro ponudbo za izvajanje Kneippovega programa.


Koristne informacije:

Prijava: 13–24h, odjava: 7–10h.
Kartice: MasterCard, Visa, Diners Club, American Express, Maestro.
Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Kopalni plašči so všteti v ceno bivanja. Izposoja koles, palic za nordijsko hojo, 2 peščeni teniški igrišči, jutranja gimnastika, vodna aerobika in hotelska animacija; glasba v živo v kavarni hotela vsak petek in soboto. Otroška animacija vsakdan (9h–20h), razen ob nedeljah. Hotel je prilagojen invalidom, na voljo 3 sobe za invalide.

DOPLAČILA: otroška posteljica 8 €/dan, kosilo 13 €; športne aktivnosti. Turistična taksa in enkratna prijava nista vključeni in se plačata v hotelu.  

OPOMBA: domače živali niso dovoljene.


HOTEL VITA: AKCIJA polpenzion:  39 € ..... do 4.8. IN 44 € .... do 1.9.
HOTEL PARK: AKCIJA polpenzion:  35 € ..... do 4.8. IN 40 € .... do 1.9.

Redna cena 59-74 eur


Otrok do 12. in 6. leta brezplačno!
 

- POLPENZION (ZAJTRK IN VEČERJA)
- KOPANJE V BAZENU
- PRIHOD MOŽEN VSAK DAN, BIVANJE NAJMANJ DVA DNI

- TAKSA IN PRIJAVA SE PLAČATA NA RECEPCIJI HOTELAPošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji