Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


TERME ČATEŽ-TOPLICE 4*

HOTEL: TOPLICE 2 dni
ODHOD:CENA:
1XPOL, 4.7.-24.8.od 56 €
OTROK DO 6 LETod 0
TERME ČATEŽ - HOTEL TOPLICE 4*, ugodno, akcije, OTROK DO 6 LET BREZPLAČNO, POLPENZION

TERME ČATEŽ - HOTEL TOPLICE 4*

AKCIJA

TERME ČATEŽ SOBA TOPLICE TERME ČATEŽ TOBOGANI

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih
· 2 x dnevno vstop na poletno termalno riviere ali v zimsko Termalno riviero
· prost vstop v fitnes
· brezplačno hotelsko parkirišče
 

1 x polpenzion .... dvoposteljna soba .... 4.7.-24.8. .... 56 €/osebo 

PRIHODI VSAK DAN, BIVANJE MIN 2 DNI, TAKSA IN PRIJAVA SE PLAČATA NA RECEPCIJI HOTELA.


BREZPLAČNO ZA OTROKA DO 6 LET!

 

gallery terme catez hotel catez 2 gallery terme catez hotel catez 9 Hotel Toplice ČATEŽ


Hotel Toplice 4* leži v Termah Čatež, v kraju Čatež ob Savi, 4 km od Brežic. Hotel je neposredno povezan z zimsko Termalno riviero.

Če želite imeti na svojih počitnicah vse pri roki, je hotel Toplice prava izbira. Tukaj se namreč nahaja športna dvorana, bowling, mini igralni salon, THAI – center tajskih masaž in nenazadnje tudi vhod v priljubljeno zimsko Termalno riviero, kjer vam pričarajo poletje vseh 365 dni v letu. Najmlajši najraje čofotajo v otroškem bazenu in se zabavajo v igralnem kotičku, medtem ko uživači uživajo v whirpoolih in na masažnih ležiščih. Pogumni se spustijo po divji reki, tisti, ki ljubijo adrenalin, pa se spustijo po toboganih in ujamejo val na progi za deskanje.

Le sprehod čez povezovalni most vas loči do zunanje zabave – poletna Termalna riviera je pravšnja za ljubitelje vodnih užitkov na pestrih toboganih. Ne pozabite nase – Spa&Wellness center in savna sta pravšnja za vse, ki želite zmanjšati napetosti in se osvoboditi stresa. Če za raziskovanje slikovite okolice s kolesom ne bo časa, se vsaj sprehodite po naselju, kjer boste našli tudi apartmaje in zanimivo Indijansko vas in Gusarski zaliv. Ko pade noč, ne ostanite v sobi, saj se odprejo vrata Igralnega salona, pa tudi puba.

Sestavni del hotela Toplice, v katerem se nahaja 107 sob, 4 apartmaji in družinske suite, je tudi Residence *** Hotel Toplice (starejši, manjši del hotela, s hodnikom povezan s hotelom Toplice). Vse sobe imajo sat. TV, brezplačen WiFi, v novem delu pa tudi minibar in klimatsko napravo.

V penzionski restavraciji vam pripravijo samopostrežen zajtrk in večerjo, po predhodnem dogovoru pa tudi dietno hrano. Možno je tudi doplačilo za otroški meni.Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji