Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


SEVILLA, skupinski odhod aprila

HOTEL: po programu 5 dni - LETALO IZ BENETK
ODHOD:CENA:
4XNZ, 17.-20.04.od 425 €
skupinski odhodod 0 €
Španija, SEVILLA, SKOK V EVROPSKA MESTA, skupinski izlet, slovenski vodnik na poti

SEVILLA in CORDOBA s hitrim vlakom

Termin: 17.4.- 20.4.2020


Sevilla skupinski izleti

 

Program potovanja:

1.dan ( 17.4.2020 )

Zbor potnikov na letališču Marco Polo v Benetkah , ob 05:30 uri zjutraj. Polet proti Sevilji ob 07:10 uri. Pristanek na letališču Sevilla in transfer do hotela. Po osvežitvi sledi peš ogled mesta z lokalnim vodnikom. Spoznali se boste z glavnimi znamenitostmi mesta: palača kraljeve družine Alcazar, seviljska Katedrala, ki je ena največjih katedral na svetu z znamenitim minaretom imenovanim La Giralda - ostankom mošeje, ki je nekoč stala na mestu katedrale, prizorišče bikoborb Plaza de Toros, trg Plaza Nueva in trg Plaza de Espana, ki se ga boste morda spomnili iz sage Vojne zvezd. Popoldne boste imeli čas za pokušino odličnih tapasov in pa kozarček rdečega vina. Zvečer predlagamo obisk predstave flamenka( doplačilo ). Nočitev v hotelu.

2.dan ( 18.4.2020 )

Po zajtrku se odpravite na turo s kolesom in lokalnim vodnikom na ogled preostalih mestnih znamenitosti. Kolesarili boste vzdolž reke Guadalquivir, po četrti Triana, ki velja za eno najbolj pristnih. Se mastili z odlično hrano na tržnici in uživali v objemu sonca. Sevilla je namreč statistično najtoplejši kraj v Evropi. Zvečer se lahko zabavate v enem izmed barov v centru mesta. Nočitev v hotelu.

3.dan ( 19.4.2020 )

Po zajtrku se boste odpravili do železniške postaje Santa Justa , ter se vkrcali na hitri vlak za Cordobo. 300 km na uro boste drveli čez andaluzijsko pokrajino in zgolj v slabih 40 minutah prispeli v Cordobo. V Cordobi Vas počaka lokalni vodnik s katerim se spoznate z mestom in si ogledate glavne znamenitosti: eno največjih mošej na svetu, imenovano Mezquita. Sprehod po vijugastih ulicah Barrio de la Judería, poznanih tudi po zanimivih notranjih dvoriščih − patio. Ne spregledate niti prekrasne palače Alcazar. Časa bo dovolj za kosilo in samostojne sprehode po mestu. Pozno popoldne povratek s hitrim vlakom v Seviljo. Nočitev v hotelu.

4.dan ( 20.4.2020 )

Po zajtrku sledi transfer na letališče, saj imamo ob 10.40 uri polet proti Benetkam. Pristanek na beneškem letališču ob 13:40 uri.


Cena paketa na osebo:
425 €


Cena paketa vključuje:

- letalski prevoz na dani relaciji
-osebna ročna prtljaga do 10 kg
-letališke takse
-3 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v Sevilli
-povratna vozovnica za hitri vlak
-organizacija potovanja in slovensko spremstvo in vodenje
-DDV


Cena paketa ne vključuje:

-povratni prevoz na beneško letališče
-vstopnine na licu mesta
-kosilo ali večerje
-predstava flamenka


carolina morgado flamenco show

 Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji