Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


ZLATI TRIKOTNIK - INDIJA 2019

HOTEL: po programu 9 dni - letalo
ODHOD:CENA:
7xNZ, letalo+transfer, 7.2.od 995 €
7xNZ, letalo+transfer, 30.4.od 1088 €
INDIJA V FEBRUARJU, ZLATI TRIKOTNIK - DELHI, AGRA, JAIPUR (N)

Odletite v INDIJO in si oglajte Zlati trikotnik! - Delhi, Agra, Jaipur ...

indija map

9 dni že za 995 eur! 7.2.-15.2.2019

9 dni že za 1088 eur! 30.4.-.8.5.2019

indija

Delhi, Agra, Fatehpur Sikri, Amber Fort v Jaipurju - naše potovanje po Zlatem trikotniku Vas popelje v vse glavne znamenitosti na tem območju. Spoznajte vero, tradicijo v kulturo iz že zdavnaj pozabljenih časov, npr. Taj Mahala v Amber Forta, ene od najlepših palač Rajasthana. V Rajasthanu, ti Deželi kraljev, Vas bodo očarali tradicija, presenetljive palače v razkošnih grobovih bogatih maharadž ter velikih mogotcev. Na voljo vam je možnost, da izkoristite vse možnosti v izogniti noben od številnih znamenitosti, ki jih čudovite dežele!


1. dan: naj proti Delhiju

Zbirališče potnikov na letališču Ljubljana dve uri pred letom. V jutranjih časov naj bo priznano letalsko družbo Turkish Airlines iz Ljubljane preko Istanbula proti Delhiju.


2. dan: prihod v Delhi - krožna vožnja

V zgodnjih jutranjih ur pristanemo v Delhiju. Sledi transfer do Vašega hotela. Prijava, zajtrk in osvežitev v hotelu. Nato sledi krožna vožnja z avtobusom skozi Stari Delhi. Najvišje obiščemo Raj Ghat (spomenik Mahatma Gandhija) v uživamo v lepem sprehodu. Pot nadaljujemo z avtobusom mimo Rdeče utrdbe do Chandni Chowk (najstarejše v najbolj priljubljenih tržnic na tem območju). Naslednja posebna izkušnja za Vas, vožnja z rikšo po prometnih ulicah Chandi Chowk. Sledi vožnja do Old Delhija v nočitvi.


3. dan: izlet New Delhi - Agra

Po zajtrku zapustimo hotel v napitimo proti New Delhiju. Pričakujejo Vas Qutab Minar - največji kamniti stolp v Indiji, impresiven slavolok India Gate, predsedniška palača, parlament, državne in druge čudovite zgradbe ter mavzolej. Nato bo pot potegnili do mesta Agra. Agra se nahaja na bregovih reke Yamuna. To mesto je bilo tudi v znamenitem indijskem epu Mahabharata kot Agrevana ali gozdna meja. Vožnja do hotela na območje.


4. dan: Agra - Taj Mahal - Rdeča trdnjava

Danes bomo obiskali najbolj znane stavbe Indije - pripravite fotoaparate! Najboljši čas za obisk Taj Mahala je zgodaj zjutraj med sončnim vzhodom. Občudovali bomo impresivno arhitekturo v vrtu, ki obdaja Taj Mahal. Nato se bo vrnili v hotel na zajtrk. Po zajtrku sledi vožnja do trdnjave Agra, znane tudi kot Rdeča trdnjava. Uživajte v čudovitem pogledu na reko Yamuna in na Taj Mahal v ozadju. Preostanek dneva prosto. V popoldanskih ur Vas vabimo na »Agra Food Trail« (fakultativna oz. Vključeno v paketu izletov).


5. dan: Fatehpur Sikri - Jaipur

Po zajtrku zapustimo Agro, odjava iz hotela v vožnja do Jaipur-a. Med potjo bomo obiskali mesto Fatehpur Sikri, ki je od Agre oddaljeno cca. 40 km. Vabimo vas, da dobro ohranite veličastne stavbe »mesta duhov«, vključno z Jama Masjid, palačo Panch Mahal, mavzoleje v vrtove. Tukaj lahko začutite bogastvo in užitek takratnega življenja. Nato vožnja do Jaipur-a, kamor prispemo v popoldanskih ur. Jaipur - imenovano tudi rdeče mesto - glavno v največje mesto v indijski državi Rajasthan, je eno od najboljših načrtovanih mest v Indiji. Nato vožnja do hotela na območju Jaipura. Nočitev.


6. dan: Amber Fort

Po zajtrku Vas v dopoldanskem času čaka ogled trdnjave Amber, ki je bila do leta 1728 glavno mesto te države. Obiskali bomo tempelj Kali, dvorano zmage ali Jai Mahal v Jagmandirju. Jahanje slonov do trdnjave Amber (fakultativno oz. Vključeno v paketu izletov). Sledi krožna vožnja po mestu Jaipur, kjer je viden observatorij, palačo vetrov, mestno palačo v muzeju. Pot nas pelje tudi do Hawa Mahail (Palače vetrov). V večernih ur se lahko udeležijo kuharskih predstave, ki so že pripravljene. Nočitev.


7. dan: prosto ali izlet s safari džipom ali izlet druženja s sloni

Zajtrk. Danes lahko dan preživite po svojih željah. Lahko sami raziskujete Jaipur ali se nam pridruži na fakultativnih izletih, ki so bili pripravljeni za Vas: Vašem vodniku na poti.


8. dan: Jaipur - Delhi

Po zajtrku bomo zapustili Jaipur in se odpravili proti Delhiju. Med potjo boste imeli čas za kosilo v nakupu spominkov. V popoldanskih časov prispemo v New Delhi. Zadnja nočitev. Danes si lahko ogledate gledališko predstavo Kraljevine sanj (fakultativno - za plačilo), teatralno in barvito dramo. Veličastno Kraljestvo sanj je karneval, ki je Indijo povzdignil v edinstveno turistično destinacijo. Nočitev na območju Delhija.


9. dan: povratni let

Po zajtrku, v zgodnjih jutranjih urah, sledi prenos do letališča v več kot Istanbula proti Ljubljani, kjer pristanete pozno popoldan.


POMEMBNO:

Za potovanje v Indijo potrebujete potni seznam, ki ga boste prejeli šest mesecev na dan za vračanje v izterjavo. Za e-vizo lahko zaprosite na spletni strani www.indianvisaonline.gov.in/evisa/tvoa.html (cena 80 USD). Vizo Vam lahko uredi tudi agencija. Cena v agencijske storitve izdeluje vize je 85 EUR.


VIZUM ZA DRŽAVLJANE SLOVENIJE - DA

http://www.mzz.gov.si/si/predstavnistva_po_svetu/azija_kavkaz_in_bliznji_vzhod/indija/


CEPLJENJE - NI OBVEZNO

http://www.zdravinapot.si/destinacije/juzna-azija/indija


Cena vključuje:

- paket za
- 7 x nočitev v izbranih hotelih s 3 * v 4 * v dvoposteljni sobi
- 7 x samopostrežni zajtrk
- izlet v program za uporabo z udobnimi, klimatiziranimi avtobusi
- 6 vodenih ogledov:
• Stari Delhi v vožnja z rikšo
• Novo Delhi
• Taj Mahal v Agri
• Fatepur Sikrij
• Jaipur
• Amber Fort
- Nikalov vodnik, ki govori slovenski ali hrvaški jezik
- organiziranje potovanja


Cena ne vključuje:

- celosten paket zavarovanja potovanja (priporočamo)
- VIZO
- doplačilo ZA enoposteljno SOBO (Obvezno, CE oseba potuje Sama)
- Turistične takse, Ki se plačajo neposredno na Poti Ali Proti Hotelu
- Dodatne usluge, obroke,, proti fakultativne izlete
- napitnine ZA lokalne vodnike v šoferje (pribl. 40, -EUR)
- osebna poraba (dodatni obroki, pijača, telefon, izleti, ogledi….)

Doplačila v agenciji:

• Paket vključuje: 159, - EUR na osebo
- 5 x samopostrežne večerje v hotelu (2-5 v 7 dan)
- Demonstracija kuhanja z večerjo (6 dan)
- Večerja v restavraciji (8 dan)
• Paket izletov: 119, -EUR na osebo
- Trdnjava Agra Fort (4 dan)
- Agra Food Trail - gastronomski izlet (4 dan)
- Jahanje slonov do trdnjave Amber (6 dan)
- Resnična Indija - jeep safari s kosilom (7 dan)
• Viza za Indijo: 85, - EUR na osebo
• Celosten paket zavarovanja potovanja: od 68, - EUR na osebo
- Zavarovanje za primer odpovedi potovanja
- Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini
- Zavarovanje prtljage
• Obvezno doplačilo na osebo, če oseba potuje sama
- Doplačilo za enoposteljno sobo: 199, -EUR


.
V roku 7 dni od narejene rezervacije kupec vplača 25% vrednosti aranžmaja ter preostali del do 45 dni pred odhodom. Prijava na potovanje je potrjena šele s prejemom plačila avansa.

Minimalno število potnikov na termin: 20

Predviden letalski prevoz:

30.04.2019 - 08.05.2019 iz Ljubljane s Turkish Airlines
Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji