Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


AMSTERDAM - letalo iz Ljubljane

HOTEL: OZO 4* 3 dni - LETALO IZ LJUBLJANE
ODHOD:CENA:
LETALO+NZ, 31.10.-03.11.od 310 €
NA VOLJO OSTALI TERMINIod
NIZOZEMSKA, AMSTERDAM, V EVROPSKE PRESTOLNICE, JESENSKE POČITNICE, LETALO IZ LJUBLJANE, NOČITEV Z ZAJTRKOM

3-dnevni JESENSKI POBEG V AMSTERDAM


amsterdam I AM kanal amsterdam nizozemska

Amsterdam ni samo rdeča četrt in mesto coffee shopov ampak ponuja še bistveno več, Amterdam je znan po svoji prečudoviti arhitekturi, kanalih, mostovih, njegova posebnost pa so tudi številne možnosti za rekreacijo in sprostitev. V Amsterdamu ni prometnega kaosa, premalo kolesarskih stez ali na kupe nepravilno parkiranih avtomobilov. Kolesarji imajo lasten prometni sistem s semaforji, prometnimi znaki in stezami, ki jih mestne oblasti pozimi plužijo z enako učinkovitostjo kot ceste za avtomobile. Amsterdam velja za enega izmed najbolj čudovitih in romantičnih mest v Evropi. Vožnja po mestnih kanalih je zelo priljubljena in ponuja odličen pogled na mesto.


Čeprav so center države, državni parlament in vse ostale glavne institucije, v Haagu, je Amsterdam državna prestolnica. Prav tako je največje mesto države, katerega prebivalstvo šteje 750,000 ljudi, in tudi najbolj obiskano mesto v državi, z več kot 3,5 mio tujih obiskovalcev letno. Amsterdam je zelo dobro poznano mesto severne Evrope z bogato zgodovino. V 17. stoletju je bil središče svetovne ekonomije, leta med 1585 in 1672 imenujejo Zlata doba Amsterdama, dandanes pa je poznan predvsem po svoji strpnosti.


Cena paketa: 310€/oseba


Datum potovanja in ure letov

31.10.2019
Ljubljana 19:40 - Amsterdam 21:40
03.11.2019
Amsterdam 09:00 - Ljubljana 10:45
*na povpraševanje možni tudi drugi termini

POVRATNI PREVOZ NA BRNIK: OD 9 EUR

✔ letalsko vozovnico na omenjeni relaciji
✔ letališke takse
✔ osebna ročna prtljaga do 10kg
✔ izbrano število nočitev z zajtrkom v hotelu
✔ brošura mesta


Dodatna ponudba:


Dnevna vozovnica za ladjico po kanalih.
AMSTERDAM CANAL BUS
Križarjenje z ladjico po kanalih, angleški komentar. Izbira med 3 rutami s 17 postajami. Lahko vstopate in izstopate po želji. Velja 24 ur ( oz. do naslednjega dne , do 12:00 ure ).
Cena: odrasli: 16 €
otroci 4-12 let: 11,00 €

Prevozi:


Amsterdam GVB kartica za javni prevoz:
1 dan= 7,5 €
2 dni = 12,5 €
3 dni = 17 €
4 dni = 22 €

red light district amsterdam rdeča ulica Windmill Zaan Edwin van Eis Amsterdam

OZO HOTEL 4*

Ozo Hotel 8403

Hotel Ozo s 4 zvezdicami se nahaja v Amsterdamu, le 1 km od stadiona Amsterdam Arena. Ponuja restavracijo, brezplačen fitnes, brezplačen brezžični internet na vseh površinah, vrt in klimatizirane sobe s satelitsko televizijo z ravnim zaslonom. Sodobne sobe imajo parket, sef, opremo za likanje in električni grelnik za vodo. Vse sobe vključujejo zasebno kopalnico s sušilcem za lase. Parkiranje v sklopu nastanitve se doplača. Do podzemne postaje Bullewijk je 350 m, železniška postaja Amsterdam Bijlmer Arena pa je 10 min hoje stran. Letališče Schiphol je oddaljeno 20 km.Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji