IZBRANO ZA VAS


SKI OPENING DOLOMITI
Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


STRUNJAN - VIKEND ZA DUŠO 2018

HOTEL: SALINERA 2 dni - LASTNI
ODHOD:CENA:
21.9.-23.9.od 217 €
brez bivanja in hraneod 170 €
STRUNJAN-HOTEL SALINERA, polpenzioni, celoten program delavnic KLEPET OB KAVI

Hotel SALINERA 3*/4* STRUNJAN 
 

STRUNAJAN hotel sal  STRUNAJAN sal plaža

STRUNAJAN sal plaža 2  STRUNAJAN bazen notri

Lega: hotel je od morja in bazena na pro­stem oddaljen pribl. 150 m; med Izolo in Portorožem, v neposredni bližini krajinskega parka Strunjan, od Portoroža pribl. 3 km in 1 km od Strunjana; obmorska klima, neokrnjena narava, zali­vska lega in veliko število sončnih dni dajejo posebno kvaliteto bivanju v tem turističnem naselju.
 

Ponudba: restavracija s teraso, sodobni wellness center s savnami in masažami ter bioterapevtskimi programi (posebne tehnike spro­ščanja in revitalizacije), notranji bazen z ogrevano morsko vodo (16x8 m, pribl. 29° C), otroški bazen, 2 whirlpoola; otroško igrišče, energijski park (12 točk); parkirišče; psi niso dovoljeni.
 

Sobe: skupno 101 soba; od tega 48 dvoposteljnih sob *** v prenovljenem delu hotela (18 m², pomožno ležišče ima dimenzije 80x180 cm in ni primerno za otroke starejše od 12 let): prha/WC, telefon, sat. TV, sušilnik za lase; 53 dvoposteljnih sob ****: v novem delu hotela: (prha/WC, telefon, sat. TV, sušilnik za lase, minibar, balkon, delno morska stran; možnost družinskih sob in sob za invalide (predhodna najava); otroška posteljica 5 €/dan (plačilo na recepciji, predhodna najava).
 

Hrana: samopostrežna zajtrk in večerja.

STRUNAJAN sali bazen 2  STRUNAJN wellnes syra

STRUNAJN druž soba  STRUNAJN savna

 

VIKEND ZA DUŠO


Kdaj: Kje: Hotel Salinera, Strunjan Prispevek: 217€


Vsi se rodimo s telesom in dušo, a večina zraste samo v telo, ker se zgodi samo od sebe.
Tisti, ki se želite posvetiti tudi svoji duši ter zrasti osebnostno se pridružite edinstveni izkušnji znamenitega VIKENDA ZA DUŠO, kjer nekajkart letno na ekskluzivni lokaciji v Strunjanu, ki se nahaja na najmočnejši energijski točki v Slovenijo, podajamo modrosti v praksi in teoriji, razkrivamo in preizkušamo tehnike, sklepamo prijateljstva, izlijemo svoja čustva, se tudi zjokamo, presmejimo in si dovolimo biti točno to, kar tudi smo, brez mask in pričakovanj, kakšni bi morali biti!

Doma, v službi ... povsod ljudje nekaj pričakujejo od vas. Povsod se verjetno razdajate. Kaj pa naredite zase? Za svojo dušo? Na vikendu za dušo se ljudje prepustijo, odvržejo tovore in se domov vrnejo z notranjim nasmehom, kot da se jim je odvalil kamen od srca, bolj lahkotni, pa tudi opremljeni z znanjem, ki ga lahko širijo naprej tudi med svoje bližnje.

Celoten vikend za dušo je proces s številnimi delavnicami, orodji, metodami, ki so del procesa. 
Z vajami, metodami in predavanji bomo dosegli to, da ozavestimo vzorce, zaradi katerih smo preobremenjeni, bolni, utrujeni ali zaradi katerih vedno "naletimo" na problematične situacije in ljudi v življenju. 

Preko teko bomo proces dušne osvoboditve nadaljevali skozi pomembne mejnike, ki bodo sprostili energijske vezi, ki niso več v naše najvišje dobro. Da nam življenje ponudi več harmonije, moramo tudi mi postati bolj harmonični, le to pa bomo dosegali tudi na vikendu za dušo. Vse bo potekalo v zelo sproščenem vzdušju, že prvi dan bomo "sneli maske", saj sprejmemo vsakega, ne glede na izzive in statuse, ki jih ima v življenju. Velik zaklad je tudi povezovanje med članicami in člani, saj se vedno stkejo nova življenjska prijateljstva. Ni skrivnost, da gre bolj za ženski vikend, se je pa nekajkrat že zgodilo, da smo sprejeli tudi moške, ki so se izjemno dobro počutili v naši družbi, me pa tudi v njihovi. 

Zaupana vam bodo orodja iz področja tradicionalne kitajske medicine, ayurvede, sibirske fitomedicine, daoizma in drugih ved ter modrosti, vse to pa z namenom, da pocrkljamo svojo dušo, se razbremenimo in zaživimo bolje! 

Pridete, če pride vaša prijateljica? 
Ne čakajte nanjo, velika večina se pridruži sama, kar je tudi najboljša oblika, saj že leta opažamo, da takšni ljudje naredijo največji napredek. 

Sicer pa je celoten vikend za dušo res vikend za dušo. Brez napora, neobremenjeno, sproščeno bo, a vendar vedno tudi neizmerno napredujemo osebnostno, najdemo vzroke, zakaj se nam določene stvari ponavljajo v življenju in seveda ... vedno tudi zelo dobro jemo in krasno spimo, saj se nastanitev nahaja na pomembni energijski liniji.

Vikend za dušo bo potekal v hotelu Salinera, ki je postavljen na Zmajevi črti, reki dobre energije, ki vas bo podprla že med spanjem in vam napolnila baterije! Hotel se nahaja sprehod stran od mesečevega zaliva, kjer pa se bomo naužili tudi posebne energijske točke, ki velja za najmočnejšo v Sloveniji.Ne samo, da si boste napolnili baterije, naučili se boste življenja, naučili se boste, kako pomagati sebi, da bo življenje še bolj prijazno do vas. 
Sobe v hotelu so 2-posteljne. Vednar tudi, če se odločite za oddih sami, vas bomo v sobe razvrstili z osebo istega spola.

Predhodne prijave so obvezne, saj so vikendi za dušo tradicionalno vedno razprodani tedne pred samim dogodkom, zato poskrbite, da pridete na seznam in javite naši Živi, da se boste pridružili skupini.

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA:

Prišla bi, pa nimam nikogar, da bi šel z mano?
Predvsem vam priporočamo, da pridete sami. Največ boste naredili in zares vam garantiramo, da je to vrhunska odločitev, saj boste vse doživljali veliko bolj intenzivno, spoznali izjemne ljudi.
Če ne želim plačati sobe zase, to pomeni, da bom v sobi s tujcem?
Ta oseba, ki vam bo dodeljena v sobo je vaš veliki učitelj. In tujca bosta vse dokler se ne predstavita. Dejansko je to najbolj zanimiva stvar, da zmeraj prideš v sobo s tistim, ki ga potrebuješ, ki ima takšno življenjsko zgodbo, ki pomaga tebi. Imamo povratnike na vikende za dušo zgolj zato, da vidijo koga bodo dobili v sobi. Tako da, le pogumno! Krasna izkušnja!
Nimam prevoza do Strunjana, kaj lahko naredim?
Naša Danijela vas bo povezala z ljudmi, ki gredo iz vašega konca, tako da se boste lažje skoordinirali.
Težko hodim, oziroma imam izzive v gibanju. Lahko vseeno pridem?
Seveda, ne počnemo nič takšnega, če pa že ... potem pa vedno pokažemo tudi tehniko ali način, ki ustreza vam in je izvedljiv za vas.
Se lahko na vikendu za dušo kupi tudi kakšno knjigo, dopolnilo ali kaj podobnega?
Da, in to po posebnih cenah, zadnji dan je možnost.
Kdo bo predaval, vodil vikend za dušo?
Vaša gostiteljica je Jasmina osebno, ki vas bo popeljala skozi celoten vikend skupaj z izbranimi strokovnjaki, ki jih videvate tudi na ekranih oddaje Klepet ob kavi.
Kaj se bomo učili, o čem bo govora, kaj bomo počeli?
Program se vedno prilagodi skupini, stopnji znanja, potrebam. Se pa vedno osredotočamo na to, kako si postaviti dnevne rituale, na tehnike, ki človeka zares sčistijo in mu prinesejo stabilnost in harmonijo, tako na nivoju telesa kot duše in duha. Govorimo tudi o hrani, prehrani, odgovarjamo na vsa vprašanja, svetujemo točno kaj je primerno za vas individualno. Na energijskih točkah se naučimo sprejemati in akumulirati energijo, tam se pomlajujemo ob izjemnih energijah, ki so v Sloveniji najmočnejše!
Čez vikend pa nas spremljajo tudi različna glasbila, kot so gong, kristalne posode, šamanski bobni, digiridoo, piščali, školjke. Naučili se boste nešteto energijskih tehnik, meditacije, vsega, kar vam lahko koristi skozi celo življenje.
Vsekakor pa so presenečanja tudi posebni gostje, ki zmeraj pripravijo vsebine, ki so namenjene točno tisti skupini, ki se zbere skupaj.
Ali je to bolj stvar za ženske, lahko pridejo tudi moški?
Moški so dobrodošli, je pa res, da je nekaj tehnik primernih samo za lastnice maternice. Ni pa nič odveč, če o tem kaj izvedo tudi moški. Do zdaj smo imeli tudi nekaj moških, so pa v večini ženske. Moški so preživeli, pa še rekli so, da je bilo fino.
Zajtrk in večerje - je tudi opcija za vegane in vegeterijance?
Da. Brez skbi. Zajtrk in večerja sta samopostrežna.
Ali bomo imeli kakšne gostujoče predavatelje?
Seveda. Tokrat se nam bosta pridružili Edita Tomić in Tina Orel.

 

Cena: 217,00€


 

 

Kaj vključuje cena?


 

  • 2x nočitev v dvoposteljni sobi,
  • 2x večerja,
  • 2x zajtrk,
  • vstop v bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo,
  • celoten program delavnic, terapij in material.

Kaj cena NE vključuje?
  • prevoz do Strunjana in nazaj,
  • kosila.

Ali se je možno udeležiti le programa, brez bivanja in hrane?
Seveda! V tem primeru je cena 170,00€ in vključuje celoten program delavnic, terapij in material.

Prijavite se lahko s klicem na 02 6200 230. (IME IN PRIIMEK, TELEFONSKA ŠTEVILKA, DOMAČI NASLOV, POŠTA IN KRAJ, E-NASLOV, IME PLAČNIKA).

 Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji