Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


BORDEAUX - med vinskimi trtami

HOTEL: po programu 4 dni - letalo iz BENETK
ODHOD:CENA:
25.-28.6., organiziranood 570 €
(POT) NOVO, FIRST MINUTE, ORGANZIRAN IZLET, Z LETALOM IZ BENETK

BORDEAUX V FRANCIJI, MED VINSKIMI TRTAMI

ODHOD: 25.-28. junij, direkten let iz Benetk


  BORDEAUX FRANCIJA BIKE TOUR


PROGRAM IZLETA


1. dan/25.6.: BENETKE – BORDEAUX
Odhod avtobusa v dopoldanskih urah iz Celja, pobiranje potnikov v Ljubljani ter nadaljevanje poti proti letališču v Benetkah (doplačilo). Popoldanski polet v osrčje Akvitanije, Bordeaux. Pristanek v večernih urah in transfer v hotel.
Namestitev in prenočevanje.

2. dan/26.6.: BORDEAUX
Po zajtrku bo dan namenjen odkrivanju in raziskovanju Bordeaux-a. Drugo največje mesto v Franciji je svetovno slavo doživelo zaradi pridelave vrhunskih vin s katero so se tod začeli ukvarjati že stari Rimljani pred več kot 2000 leti.
Sprehodili se bomo po idiličnih ulicah z značilnimi kavarnami in trgovinicami, si ogledali mogočno katedralo sv. Andreja, trg Borze z vodnim ogledalom, slavolok zmage Port Cailhau, zvonik Grosse Cloche, mogočen most Pont de Pierre.
Popoldan priporočamo obisk slovitega muzeja La Cite du vin – interaktivna razstava vas popelje skozi zgodovino vina, do različnih načinov pridelave žlahtne kapljice, preizkusili se boste lahko v znanju in spretnostih somelierjev. Polni novih doživetij se lahko odpravite tudi v bližnjo pokrito »tržnico«, kjer ponujajo številne kulinarične specialitete.
Namestitev in prenočevanje.

3. dan/27.6.: BORDEAUX – SAINT EMILION – BORDEAUX
Zajtrk. Širša okolica Bordeaux-a je znana po stoletni pridelavi najboljših francoskih vin. Odpravili se bomo na desni breg reke Garone, med neskončne nasade vinskih trt. Prvi postanek bo v priznani vinarni, kjer nam bodo predstavili skrivnosti pridelovanja vin, žlahtno kapljico pa bomo tudi degustirali. Pot bomo nadaljevali v idilično vasico St. Emilion, ki je pod zaščito UNESCA in vsakega očara z ozkimi uličicami ter starimi, delno tudi v skalo vklesanimi vinskimi kletmi. Čudovit razgled na okolico je le pika na i.
Popoldan bomo obiskali še eno vinsko klet z drugimi priznanimi vini (degustacija).
Povratek v hotel, namestitev in prenočevanje.

4. dan/28.6.: BORDEAUX – SIPINE PILAT – BENETKE
Po zajtrku nas bo pot vodila proti atlantski obali, do največje sipine v Evropi, Pilat (doplačilo). Z vrha 105 m visoke sipine se ponuja čudovit razgled na Atlantski ocean in Srebrno obalo. Sprehodili se bomo po ulicah mesteca Arcachon, ki v vsakem letnem času zaživi v novi luči.
Popoldan transfer na letališče in polet proti Benetkam. Pristanek v večernih urah, transfer v Slovenijo (doplačilo).


sipina pilat bordeaux francija

PAKETNA CENA: 570 eur / osebo


CENA VKLJUČUJE

letalski prevoz Benetke – Bordeaux – Benetke, letališke takse in varnostne pristojbine, vsi prevozi po programu, namestitev v hotelu 3* (nočitev z zajtrkom v dvoposteljnih sobah), celodnevni ogled Bordeaux-a peš in s tramvajem, celodnevni izlet v St. Emilion z dvema degustacijama, slovensko vodenje, pripravo in organizacijo potovanja.


POPUSTI/DOPLAČILA

transfer Celje/Ljubljana – Benetke – Ljubljana/Celje 60 €/os., poldnevni izlet na sipino Pilat 65 €/os., enoposteljna soba 115,00 €, storitve, ki niso navedene v ceni potovanja.


Splošna navodila in pogoji so del sestavnega programa.
Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji