Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


ISTANBUL IZ LJUBLJANE-13.3.2020

HOTEL: PO PROGRAMU 3 dni - LETALO IZ LJ
ODHOD:CENA:
13.3.2020.od 420 €
POLETITE IZ LJUBLJANE V CARSKI ISTANBUL, TRŽNICA ZAČIMB, BOSPORSKA OŽINA

ISTANBUL Z LETALOM IZ LJUBLJANE - skupinsko potovanje


istanbul2

Istanbul leži na severozahodu Turčije ob Bosporski ožini, ki ločuje Evropo od Azije in je edino mesto na svetu, ki leži na dveh kontinentih, vendar kljub temu ostaja predvsem evropsko. Sprehod skozi mesto je veliko več kot le ogled modre mošeje sultana Ahmeda, dvorca otomanskih sultanov Topkapi, bazilike svete Sofije, bazarja Kapali čaršiji, ..., kajti še prej, kot se zavemo, se sprehod spremeni v nepredvidljiva tavanja po stranskih uličicah, ki odkrivajo pristno podobo Istanbula. Skrivnostni atriji, intimne kavarne, lokalne tržnice, male galerije, saloni, ulice močnih vonjav začimb in čaja, lesk minaretov, mošej, kamnitih in lesenih hiš. Istanbul je skrivnostni zaklad “starega” sveta , ki se elegantno prepleta s sodobnim.


Razpoložljivost:
Cena paketa velja na dan objave 29.10.2019, vendar se lahko zaradi dinamike cen letalskega prevoznika in hotelske namestitve kadarkoli spremeni.


istanbul1

istanbul

13. marec | 3 dni | letalo | šifra: IST701


1. dan: Zbirališče potnikov na letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani ob 7.30 zjutraj. Polet letala družbe Turkish Airlines ob 9:40 proti Istanbulu. Po pristanku na istanbulskem letališču okrog 13.50 po lokalnem času transfer v ISTANBUL – mesto dveh celin in nastanitev v hotelu v centru mesta. Sledi peš spoznavanje živahnega utripa mesta skupaj z našim vodnikom. Nočitev v hotelu.

2. dan: Zajtrk in ogled glavnih znamenitosti ISTANBULA s slovenskim in lokalnim vodnikom: Mošeja Sulejmana Veličastnega, Modra mošeja, cerkev Sv. Modrosti (Hagia Sofia), palača Topkapi, nekdanji Hipodrom in veličastna podzemna cisterna Yerebatan Saray. Popoldne obisk Velikega bazarja (Kapali čaršija) in tržnice začimb ... Zvečer po želji obisk tipičnega  lokala z večerjo in bogatim folklornim programom in trebušno plesalko. Nočitev v hotelu. 

3. dan: Po zajtrku prosto za individualne oglede oz. nakupe. Po želji in proti doplačilu možen izlet z ladjico po Bosporju, ogled palače Dolmabahce, ipd.. Popoldanski transfer nazaj na letališče, od koder sledi polet proti Ljubljani s Turkish Airlines ob 18.45. Pristanek v Ljubljani ob 19.00 po lokalnem času. Zaključek potovanja.


CENA: 420 EUR pri najmanj 25 potnikih

 460 EUR pri najmanj 15 potnikih


CENA VKLJUČUJE: polet s Turkish Airlines na relaciji Ljubljana-Istanbul-Ljubljana, vse letališke takse, 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu**** v sobah 1/2 TWC v centru Istanbula, vsi ogledi po programu, lokalnega vodnika, kjer je potreben, spremstvo slovenskega vodnika, organizacijo. 


Vključene vstopnine: palača Topkapi, Hagia Sofia.  


MOŽNA DOPLAČILA: - za sobo 1/1 = 50 EUR, za obisk tipičnega lokala z večerjo in programom = od cca. 45 EUR, za izlet z ladjo po Bosporju = cca. 20 EUR, ogled palače Dolmabahce = cca. 15 EUR, za povratni transfer do letališča = 35 EUR.

Program se lahko še prerazporedi po dnevih.   


Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

Veljajo splošni pogoji Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji