Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


RADENCI - RADIN, IZVIR 4*

HOTEL: IZVIR, RADIN 2 dni - LASTNI
ODHOD:CENA:
1 X POL,econ.,do 27.4.od 41 €
2xpolod 82 €
TERME RADENCI - POKLIČITE ZA AKCIJSKO PONUDBO IN WELLNES PAKETE!!

RADENCI  - HOTELA RADIN IN IZVIR 4*

 

Opomba:
- brezplačen WiFi v hotelski avli
- prost vstop v termalni bazenski kompleks in fitnes
- brezplačno hotelsko parkirišče
- brezplačna uporaba kopalnega plašča
- 1 x dnevno prost vstop v savne do 15. ure


Opis:
Sodobno opremljen hotel Izvir leži na mirni legi v turističnem centru Zdravilišča Radenci. Hotelska kompleksa Radin in Izvir sta povezana med seboj, z bazenskim kompleksom ter z medico-wellness centrom Corrium. Od Maribora je zdravilišče oddaljeno 48 km, od Ljubljane pa 170 km.
Uživajte svoje termalne počitnice v zunanjih in notranjih bazenih na 1460 m², na razvajanje pa vabijo tudi različne kopeli, masaže in savne … Podajte se tudi na sprehode ali kolesarjenje ob Muri in na okoliške vinorodne Radgonsko-kapelskih gorice. V osrčju radenskega parka vabi znamenita gostilna Park, kavarna Swing pa vas razveseli s plesno glasbo dvakrat tedensko. Ne izpustite tudi priložnosti, da se vsak dan okrepčate v pitnem salonu z znamenito radensko naravno mineralno vodo. Skupaj je v hotelu Izvir 128 sob, večinoma s francoskim balkonom. Vse imajo tudi klimatsko napravo, sat. TV in minibar. V hotelski restavraciji imajo samopostrežne zajtrke in večerje, po vnaprejšnjem dogovoru vam pripravijo tudi dietne in vegetarijanske obroke. 3 x tedensko večerje popestrijo s tematskimi večeri.


Sobe:
​DS2-3: dvoposteljna soba, 17 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, klimatska naprava, telefon, radio, sat. TV, minibar, sef, večina sob ima francoski balkon, možnost dodatnega ležišča
ES1: enoposteljna soba, 12 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, klimatska naprava, telefon, radio, sat. TV, minibar, sef


Bazeni in wellness:
1460 m² vodnih površin, notranji plavalni bazen (25 m) z navadno ogrevano vodo do 29 °C, notranji in zunanji termalni bazen od 33–34 °C z raznimi vodnimi atrakcijami, slapovi in čofotalniki, notranji bazen s toplimi vrelci do 37 °C, otroški bazeni z navadno ogrevano vodo do pribl. 28 °C in termalno vodo do pribl. 33–34 °C, bazen za knajpanje ter 6 različnih vrst savn.
Wellness saloni: Ayurveda, Beauty, Stone&concerto.
Medico-wellness center Corrium: zdravstvene ambulante, fizioterapija, klasične masaže …


Koristne informacije:
Prijava: 14–20h (javiti prihod po 20h), odjava: 7–11h. Kartice: MasterCard, Visa, American Express, Maestro, Diners Club.
Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo (s predhodno najavo). Brezplačna uporaba kopalnega plašča. Dnevno en prost vstop v savne do 15h. Brezplačna pitna kura z naravno mineralno vodo v pitnem salonu. 4 zunanja osvetljena teniška igrišča in 3 v dvorani; najem koles. Hotel je prilagojen invalidom, na voljo je 5 sob za invalide.


Doplačila: otroška posteljica: 7 €/dan, kopalne brisače 2,5 € (na kopališču), kosilo 10 €; športne aktivnosti. Omejitve: zaradi rednih vzdrževalnih del bo 14.–16.3.2016 zaprt del termalnega kopališča. Gostom bo na voljo plavalni bazen in zunanji termalni okrogli bazen. Psi niso dovoljeni.
Otrok brezplačno: brezplačno za 2 otroka 6-12 let

Premium Wellness Paket v nekaterih terminih

1 x klasična masaža telesa

1 x masaža hrbta ali 1 x refleksna masaža stopal

1 x manikira ali 1 x pedikura

1 x vstop v savno za dve osebi

kopalni plašč v sobi

podaljšano bivanje na dan odhoda do 16. ure


Hotel Izvir: klasična masaža 45 min., masaža hrbta 20 min. ali stopal 30 min., manikira 50 min. ali pedikura 40 min. Paket vključuje en vstop dnevno v Svet šestih savn. Pokličite za izračun - v nekaterih terminih akcija!AKCIJA NO NAME RADENCI, 1.2.-27.4.2019:

Nameščeni boste v €conomy sobo z ožjim francoskim ležiščem, opremljeno s sat. TV, nekatere sobe imajo tudi minibar.
V hotelu vas bodo razvajali s samopostrežnim zajtrkom in večerjo.HOTEL NO NAME 4*

1.2.-27.4.

1 X POL

1/2 TWC ECON.
SOBA 


41 €

ECONOMY SOBA ZA 2 OSEBI,
FRANCOSKA POSTELJA, BIVANJE

MINIMALNO 2 NOČI, Takso plačate v hotelu.

 

 


 Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji