Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


POREČ - VESELA KARAVANA IN MODRIJANI

HOTEL: 3* 2 dni - lastni
ODHOD:CENA:
IZLET, 30.3.-31.3.od 149 €
POREČ,ZABAVEN PROGRAM, MODRIJANI

 

VESELA KARAVANA - ZABAVA Z MODRIJANI V POREČU

Vesela karavana je najbolj vesel izlet, ki ga že 30 let pripravlja ekipa prijateljske agencije.
To je izlet, kjer se zbere največ veselih, razigranih, pozitivnih sopotnikov, ljudskih muzikantov in humoristov. To je izlet, kjer se »pomešajo« generacije, ki se za kratek čas »odklopijo«, kjer marsikdo iz rokava »potegne« kakšno okroglo ali iz »cekra« kakšno domačo, ko na pragu pomladi in poletja komaj čakamo, da nas »oplazi« sonček in vonj po morju. Že na poti se sliši harmonika in pesem, spoznavamo obmorske kraje, kaj dobrega zaužijemo, se zvečer poveselimo, zaplešemo in kaj zanimivega »ušpičimo«, drugi dan pa pripravimo zanimiv krst novih obrazov in kakšno šaljivo za popotnico v toplejše dni.
Letos bo še posebej veselo, saj nas bodo v večernem programu skozi ves večer zabavali MODRIJANI, ta čas zagotovo najbolj priljubljen narodno zabavni ansambel, ki je v nekaj minutah razprodal kar dva uspešna koncerta z več tisoč obiskovalci ob tradiconalni Noči Modrianov. Tudi tokrat bo lepo, zanimivo in neponovljivo tudi z našimi muzikanti in spremljevalci, Mirči bando, Natalijo harmoniko, Damjanom – Toni ma pa lepo kapo, Adriano – Tino Turner, Jožijem in Gojkom, Zofijo Ostrovrško ljudskimi muzikanti in šaljivci...


modrijani

Ker je število sob tudi tokrat omejeno, priporočamo, da se prijavite čimprej oz. vsaj do 1.2.19. Za odjavo do 28.2.19 ne bo stroškov stornacije, vseeno pa priporočamo zavarovanje rizika odpovedi v primeru bolezni ali drugih nepredvidenih dogodkov pred odhodom.


Naši sopotniki – karavanovci, so poznani, da radi presenetijo s kakšno domačo dobroto, ki nam gre vsem v slast, predvsem prvi dan na avtobusu. Naj bo tudi tokrat tako, ne preveč, ravno toliko, da poizkusimo in damo priložnost tudi drugim. Da smo »pametni« ljudje, predvsem kar se tiče zmernega uživanja alkohola in razdajanja veselih emocij, je pa tako bilo vedno jasno. Zato pa smo tako dolgo skupaj.


S sabo vzemite: potne dokumente, rezervne spodnjice, zanimivo obleko. Večer bo v modrem, saj nas bodo zabavali Modrijani.


Rezerviran je velik hotel v neposredni bližini mesta, z velikim prostorom za druženje, jedilnim prostorom (samopostrežno, tudi pijače) in kongresno dvorano, kjer bo svečani večer Vesele karavane (vstop s posebno zapestnico).


Odhodi bodo med 6.00 in 8.00 (glede na oddaljenost), Pot nas bo vodila neposredno v Poreč, kjer bo ogled in popoldansko animacijsko dogajanje, ter večerni program prvi dan, drugi dan pa bo pripravljen krajši fakultativni izlet ter pred kosilom zabavno druženje, krst.. Pred večerom boste že doma…DATUM: 30. 03. - 31. 03. (SOBOTA-NEDELJA)


Cena na osebo: 149 €Vključeno: prevoz, 1x polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja) samopostrežno, pijača pri obrokih pri kosilu in večerji (točeno pivo, vino, sok..), malica
spremstvo številne ekipe glasbenikov, humoristov in animatorjev, zapestnica za vstop v posebno dvorano za večer Vesele Karavane z Modrijani, ogled Poreča z lokalnim vodnikom, takse,...drobne pozornosti…
Odhod iz Sevnice,Krškega in Novega mesta bo zagotovljen ob prijavi minimalno 10 oseb- doplačilo 5 €.

Možna doplačila: 1/1 soba 20 €, zavarovanje rizika odpovedi 8€ /oseboPošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji