Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


HOTEL IN APART SALINERA

HOTEL: SALINERA 1 dni - LASTNI
ODHOD:CENA:
1xPOL, HOTEL 4*od 24 €
1xPOL, APART 2*od 52 €
OTROK DO 12. LETod 0 €
STRUNJAN-HOTEL IN APARTMAJI SALINERA, STRUNJAN, SLOVENIJA, POLPENZION, PRIMERNO ZA DRUŽINE

HOTEL IN APARTMAJI SALINERA 3*/4* STRUNJAN 
 

OTROK DO 12.LETA  BREZPLAČNO!


· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah
· prost vstop na hotelski bazen
· brezplačna uporaba ležalnikov ob notranjem bazenu
· brezplačna uporaba sefa na recepciji (ne velja za apartmaje)
· brezplačno hotelsko zunanje parkirišče


BIOENERGETSKI RESORT

Najbolj nedotaknjen del slovenske obale, Mesečev zaliv, je dokazano poln dobre energije. Naberete jo lahko v hotelskem parku na 12 energijskih točkah. Morda malce tudi na igralih.

VSE, KAR IMAJO VELIKI

V notranjem bazenu je morska voda, po kateri pogosto povprašujete – Wellness Syra.

NAD MESEČEVIM ZALIVOM SE DVIGA 80 M VISOK KLIF Z RAZGLEDOM, PEŠ POT DO PIRANA.


Opis hotela


Bioenergetski resort Salinera leži v neposredni bližini Krajinskega parka Strunjan, 3 km od Portoroža in 1 km od Strunjana. Bližnji Mesečev zaliv, nad katerim se dviga 80 m visok klif, velja za najlepši del slovenske obale. Od delno prodnate plaže z betonskimi in travnatimi površinami za sončenje je hotel oddaljen pribl. 150 m.

V objemu narave se v hotelskem parku nahaja energijski park z 12 točkami, ki pozitivno vplivajo na psihično in fizično počutje ljudi. Otroci se bodo razveselili igral, v času počitnic pa lahko obiščejo otroško igralnico Billy z animacijo. V hotelu imajo bogat športno-rekreativen program, sem ste vabljeni tudi vsi, ki imate radi kolesarjenje.

Privoščite si sproščanje v sodobnem wellness centru Syra, kjer so vam na voljo različni bioterapevtski programi ali zaplavajte v notranjem bazenu z ogrevano morsko vodo. Na voljo so tudi otroški bazen in 2 whirlpoola. Ob zvokih morja se sprostite na plaži, kjer sta zunanji bazen z morsko vodo in otroški bazen.

V Bioenergetskem resortu Salinera je skupaj 101 soba, in sicer 48 standardnih sob s tremi zvezdicami in 52 superior sob s štirimi zvezdicami. Vse sobe imajo sat. TV, brezplačen WiFi, superior sobe pa tudi minibar, klimatsko napravo in balkon.

Pred zanimivimi izleti v okolico in drugimi aktivnostmi se okrepčajte s samopostrežnim zajtrkom, zvečer pa vas bo razvajala samopostrežna večerja. V poletni sezoni lahko doplačate tudi all inclusive storitev. Pri slednji bo vključeno še kosilo, popoldanski prigrizki in razne pijače.


Opis apartmajev

Apartmaji Salinera ležijo med Izolo in Piranom, na hribu, ki obdaja celoten resort. Od Portoroža so oddaljeni pribl. 3 km in 1 km od Strunjana. Apartmaji so od plaže oddaljeni 200–400 m. Na plaži, ki je delno prodnata z betonskimi in travnatimi površinami za sončenje, so na voljo prhe in kabine za preoblačenje, možen je tudi najem sončnikov in ležalnikov.

Bioenergijski resort Salinera ponuja nastanitev v apartmajskih hiškah Salinera, ki nanizane v vrstah ležijo na hribu in nudijo lep pogled v daljavo. Pot proti plaži vodi skozi energijski park, kjer boste tudi vi morda začutili energijske tokove, ki bodo napolnili vaše baterije. Otroci lahko svojo odvečno energijo porabijo v igralnici Billy, v hotelu Salinera. Verjamemo, da jih bodo igra, sprehod ob obali in uživanje v morju tako utrudili, da bodo zaspali z nasmeškom.

V hotelu Salinera vam je na voljo dodatna ponudba. Privoščite si nekaj miru in se prepustite strokovnjakom v Wellness centru Syra, kjer so vam na voljo številni bioterapevtski programi ali zaplavajte v notranjem bazenu z ogrevano morsko vodo. Na voljo je tudi otroški bazen in 2 whirlpoola. Na plaži se nahajata zunanji bazen z morsko vodo in otroški bazen.

V letovišču je 76 apartmajev z dvema zvezdicama, ki so še posebej primerni za družine z otroki, saj njihova razporeditev in opremljenost omogočata prijetne in predvsem udobne počitnice.

Vsi apartmaji vključujejo sat. TV, kuhinjsko nišo s kuhinjsko posodo, električnim štedilnikom in s hladilnikom.


Koristne informacije


Prijava: po 14h (javiti pozen prihod), odjava: do 11h (v apartmajih do 10h).
Kartice: Ma­stercard, Visa, Diners Club, American Express, Maestro.
Prednosti: možna menjava večerje za kosilo. Animacija za otroke v času šolskih počitnic. Hotel je prilagojen invalidom, na voljo so 3 sobe za invalide.
Z doplačilom: kosilo 17 €/osebo/dan, otroška posteljica 7 €/dan; najem koles 12 €/dan.
Omejitve: psi v hotelu niso dovoljeni (v apartmajih 12€/dan). Vstop v notranje bazene ni prilagojen invalidom.


Cenik za hotel

Termin: 21.12.2018-24.8.2019 | Cene po osebi na dan: od 39€ do 67€

polpenzion/bivanje: 2 dni od 78€ | 3 dni od 117€ | 4 dni od 156€ | 5 dni od 195€ | 6 dni od 234€ | 7 dni od 273€

polpenzion/dan: 21.12.-27.12. od 39€ (2-7d)

all inclusive/bivanje: 7 dni od 470€

all inclusive/dan: 1.7.-24.8. od 67.1€ (7d)


hotel salinera 9168075378 salinera savna


Cenik za apartmaje

Termin: 1.7.2019-24.8.2019 | Cene po osebi na dan: od 58€
all inclusive/bivanje: 7 dni od 408€
all inclusive/dan: 1.7.-24.8. od 58.3€ (7d)


salinera strunjan apartma miniklubSalinera 1005


Turistična taksa in enkratna prijava nista vključeni in se plačata na recepciji.


Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji