Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


POMEMBNO OBVESTILO

0 dni
ODHOD:CENA:
INFO@MANA.SI

Nove informacije v zvezi s koronavirusom!

Za vas smo do 1.6. dosegljivi na mailu in mobitelu: +38640474629, potem pa se bodo odprla tudi naša vrata, seveda ob upoštevanju vseh varnostih zdravstvenih ukrepov.

CoronavirusRazmere zaradi izbruha koronavirusa in razglasitve svetovne pandemije ter epidemije v Sloveniji in mnogih drugih državah so začasno prekinile vaše in naše načrte za počitnice in potovanja. Svet se je začasno zaustavil in s takšno situacijo se doslej še nismo srečali.


Skupaj smo se znašli v situaciji, ki je ni bilo moč predvideti, vendar pa smo s skupnimi močmi uspeli življenje spraviti nazaj na tirnice. Vožnja bo zaenkrat potekala malenkost drugače in bolj previdno, kar pa ne pomeni, da ne smemo načrtovati in se veseliti prihajajočih toplih dni, oddihov in počitnic.

Aktualno:


S 1.5.2020 je začel veljati nov zakon, ki določa, da v primerih, ko pogodba o paketnem potovanju zaradi neizogibnih in izrednih okoliščin, ki jih povzroča epidemija, ni izpolnjena, šteje, da organizator potovanja izpolni svojo obveznost glede vračila vseh plačil, če potrošniku izda vrednotnico v vrednosti vplačanega zneska.

Če se z izdajo vrednotnice ne strinjate, je vaša druga možnost vračilo vseh plačil, ki pa bo, kot navaja zakon, realizirano v roku dvanajstih mesecev po razglasitvi prenehanja epidemije.

Vrednotnic ne izdajamo za prihajajoča potovanja in počitnice, za katere odpoved še ni zagotovljena oz. potrjena.Svet se počasi prebuja, ulice ponovno živijo, kavica na terasah gostinskih lokalov vabi in turistični ponudniki že pripravljamo nove priložnosti počitnic za vas. Kampi, apartmaji, manjši hoteli in zasebne nastanitve se tako v Sloveniji kot na Hrvaškem za nas odpirajo že v drugi polovici maja, sledijo tudi ostale. Meje naj bi se med varnimi evropskimi državami začele odpirati istočasno. Pomlad nam je tako prinesla novo upanje in lepo vreme. Seveda moramo ostati varni in premišljeno sprejemati odločitve, kar pa ne pomeni, da se ne moremo veseliti in skupaj načrtovati težko pričakovanih počitnic.

TURIZEM SMO LJUDJE!


Varnost potnikov in zaposlenih je za nas na prvem mestu. Nikoli nismo in ne bomo organizirali potovanj ali počitnic, kjer ne bi bili popolnoma prepričani v to, da jih lahko izpeljemo varno, kakovostno in v zadovoljstvo gostov.
Še naprej bomo sledili vsem ukrepom naše vlade, sledili priporočilom Ministrstva za zunanje zadeve in Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Prav tako bomo v stalnem kontaktu z našimi partnerji iz posameznih držav, zato da bomo vam in vašim bližnjim zagotovili prijetne in varne počitnice.


  • Opombe: Vrednotnica bo izdana na vaše ime in vam bo omogočala unovčljivost v 24 mesecih od izdaje. Če izdane vrednotnice ne boste unovčili v 24 mesecih od izdaje, lahko v 14 dneh po preteku tega obdobja podate prošnjo za vračilo zneska na vrednotnici.
  • Informacije: Zakona o varstvu potrošnikov (6. in 8. odstavek člena 57 f ter 1. točka člena 57 g).


Hvala za vaše zaupanje!

Vaša ekipa ManaPošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji