Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


POMEMBNO OBVESTILO

0 dni
ODHOD:CENA:
INFO@MANA.SI

Informacije v zvezi s koronavirusom!

Coronavirus


Razmere zaradi izbruha koronavirusa in razglasitve svetovne pandemije ter epidemije v Sloveniji in mnogih drugih državah so začasno prekinile vaše in naše načrte za počitnice in potovanja. Svet se je začasno zaustavil in s takšno situacijo se doslej še nismo srečali.


Skupaj smo se znašli v situaciji, ki je ni bilo moč predvideti. V zadnjih dneh smo priča številnim hitrim spremembam v zvezi s širitvijo koronavirusa.
Vsi se trudimo, da kar najbolje in prioritetno obravnavamo vsako rezervacijo. 

Vse, ki ste bili na poti, smo do zadnjega trenutka spremljali, dokler niste varno prispeli domov. Veliko bi vas moralo na potovanja prav v teh tednih in naša prioriteta je, da zaščitimo vaša vplačana sredstva, zato smo v nenehnih kontaktih z našimi partnerji in ponudniki storitev. Želimo vas pomiriti in vam zagotoviti, da bomo napravili vse, kar je v naši moči, da se bo izteklo v vaše dobro. Seveda pa vas ob enem lepo prosimo za kanček potrpljenja in strpnosti. Iskrena hvala vsem, ki z lepo komunikacijo in prijaznimi sporočili dajete zagon in energijo tudi nam.Omejena ekipa ima tudi prilagojen delovni čas, vaših vprašanj pa je zelo veliko. Vseh odgovorov žal v tem trenutku tudi mi ne vemo, prihaja do nenehnih sprememb in dodatnih ukrepov, zato še enkrat lepo prosimo za malo potrpežljivosti.Aktualna vprašanja glede vplačanih aranžmajev z odhodi v času epidemije koronavirusa in kasneje:


Potniki, ki imate že vplačan aranžma s predvidenim odhodom do 15. 4. 2020?

Za vas bomo organizirali počitnice/potovanja v bolj primernem času in takoj, ko se razmere umirijo. Preusmerili smo vas ali vas bomo na kasnejše termine, ki ji boste lahko sami izbrali, vse tja do 30. 6. 2021, torej se boste lahko odločali za več kot eno celo leto vnaprej, kako razporediti vaše potovalne termine.


Potniki, ki imate vplačan aranžma s predvidenim odhodom po 15. 4. 2020?

Vaša vplačana sredstva za potovanja in počitnice pri nas so varna. Glede odpovedi vaših počitnic vam svetujemo, da še počakate. Vsekakor zagotavljamo, da bomo pri organizaciji potovanj/počitnic vedno poskrbeli najprej za varnost in udobje. Če je vaša odločitev dokončna in želite svoje potovanje preusmeriti ali odpovedati, nam to sporočite na naš email naslov.


-- Če želite svoj aranžma prestaviti že sedaj, vam to seveda omogočamo. Prejeli boste dobroimetje/vrednostnico, ki jo lahko izkoristite za isti aranžma do določenega datuma, pri nekaterih aranžmajih je to do 31.6. 2021, pri drugih do 31.12.2021.


-- Če želite svoj aranžma odpovedati že sedaj, vas razumemo (a odsvetujemo). Vašo odpoved bomo obravnavali po odpovedni lestvici splošnih pogojev, kar pomeni, da se zadrži odstotek po odpovedni lestvici, stroške prijavnine, strošek odpovedi zavarovanja, stroške vizumov, v kolikor smo jih za vas že uredili in podobno. Za razliko vam bomo prav tako izdali dobroimetje/vrednostnico, ki jo boste prav tako lahko izkoristili do določenega datuma do drugega leta.


Pri mnogih aranžmajih agencije nastopamo kot posrednik (odgovorni organizatorji so letalski prevozniki, hotelirji ali večji touroperaterji). Pričakovati je namreč, da bodo tudi drugi organizatorji v EU ter drugi ponudniki storitev izven Slovenije v prihodnjih dneh ravnali tako, kot so do sedaj ravnale mnoge letalske družbe, ladjarji in organizatorji turističnih storitev v Italiji, na Nizozemskem ter v Švici, ki so izdali dobroimetja in tako zaščitili vaš interes. Nekateri organizatorji potovanj so sprejeli tudi izredne ukrepe in do določenega datuma nudijo brezplačno prestavitev termina ali zamenjavo vašega aranžmaja za drug aranžma. Ker se stanje nenehno spreminja, vas prosimo, da vaš zahtevek posredujete na naš email naslov, da ga lahko posredujemo odgovornemu organizatorju.


Kaj storiti s kupljeno letalsko vozovnico, ki je bila je bila izdana za obdobje epidemije in je sedaj preklicana, let odpovedan, potovanje onemogočeno?
Tako kot do sedaj, bomo tudi tokrat skrbno preverili stanje in možnosti glede zamenjave ali dobroimetja vaše kupljene vozovnice, v kolikor bo to prevoznik omogočil. Za vse podrobnosti in nadaljnje informacije, nam pišite na naš email naslov.


Vplačano imate zavarovanje rizika odpovedi.
Trenutno nobeno zavarovanje ne krije možnost odpovedi aranžmaja, s povračilom kupnine zaradi strahu pred koronavirusom.

TURIZEM SMO LJUDJE!


Varnost potnikov in zaposlenih je za nas na prvem mestu. Nikoli nismo in ne bomo organizirali potovanj ali počitnic, kjer ne bi bili popolnoma prepričani v to, da jih lahko izpeljemo varno, kakovostno in v zadovoljstvo gostov.
Še naprej bomo sledili vsem ukrepom naše vlade, sledili priporočilom Ministrstva za zunanje zadeve in Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Prav tako bomo v stalnem kontaktu z našimi partnerji iz posameznih držav.


Hvala za zaupanje!

Vaša ekipa Mana

"Ostani doma, potuj jutri!" ("Stay home, but travel tomorrow!")Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji