Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


VIKEND ZA DUŠO STRUNJAN,27.9.

HOTEL: SALINERA 1 dni - LASTNI
ODHOD:CENA:
27.9.-29.9.od 247 €
STRUNJAN-HOTEL SALINERA,27.9.-29.9.

Hotel SALINERA 3 *, STRUNJAN - VIKEND ZA DUŠO 27.9.-29.9.2019
 


STRUNAJAN hotel sal  STRUNAJAN sal plaža

STRUNAJAN sal plaža 2  STRUNAJAN bazen notri

Lega: hotel je od morja in bazena na prostem oddaljen pribl.150 m; med Izolo v Portorožem, v neposredni bližini krajinskega parka Strunjan, od Portoroža pribl.3 km v 1 km od Strunjana; obmorska klima, neokrnjena narava, zalivska lega v velikem številu sončnih dni dajejo posebno kakovostno bivanje v turističnem naselju.
 

Ponudba: restavracija s teraso, sodobni wellness center s savnami in masažami ter bioterapevtskimi programi (posebne tehnike sproščanja v revitalizaciji), notranji bazen z ogrevanim morskim vodo (16x8 m, pribl. 29 ° C), otroški bazen, 2 whirlpoola; otroško igrišče, energetski park (12 točk); parkirišče; psi niso dovoljeni.
 

Prostor : 101 soba; od tega 48 dvoposteljnih sob *** v prenovljenem delu hotela (18 m², pomožno ležišče ima dimenzije 80x180 cm v približno za otroke starejše od 12 let): prha / WC, telefon, sat. TV, sušilnik za lase; 53 dvoposteljnih sob ****: v novem delu hotela: (prha / WC, telefon, sat. TV, sušilnik za lase, mini bar, balkon, delno morska stran; možnost družinskih sob v sob za invalide (predhodna najava); otroška posteljica 5 € / dan (plačilo na recepciji, predhodna najava).
 

Hrana: samopostrežna zajtrk in večerja.

STRUNAJAN sali bazen 2  STRUNAJN wellnes syra

STRUNAJN druž soba  STRUNAJN savna

 

Vikend za dušo v Strunjanu od 27.09. do 29.09.2019


Tokratni vikend za dušo je namenjen izključno ženskam.
Tema tokratnega druženja bo celično pomlajevanje, globoka sprožitev pozornosti počitnice v hitri regeneraciji, avtofagija, hormonsko ravnovesje v naslop umestitev tega znanja v vsakodnevno življenje.

Vsaka ženska bi bila rada lepa. Lepo odžira stres vsakdanjih napovedi, zgodba v službi, s strani moža, družine. Na tokratnem vikendu za dušo smo se pozorno posvetili praktičnemu znanju, ki ženskemu uspehu, da boljši spoštujte, cenite sebe v optimalnem izkoriščanju nekaj minut dnevno, ki si jih imenuje zato, ker si ima rada.
Dejstvo je, da je že nekaj minut, ki jih pravilno uporablja lese, naredi veliko!
Pomladi svoje telo, ga regenerira v to, da se ne pozna na fizičnem telesu (lepša koža, manjka izguba, vitko v gibko telo), lahko tudi v počutju v naslednjem v odnosih.
Stres nas naredi zadržne, nejevoljne v prepirljive, ovira triki, kako ga znižajo, kako uravnovesimo svoj hormon v prebivalce živijo tako, da bi bolje obiskali zase, spletli le tako tudi bolje v brezpogojno prepričani za svoje, ki so tako v našem mnenju.
Izčrpanost, utrujenost od vsega, kar se nam dogaja je lahko preteklost, spletna stran se lahko na vikendu za dušo nauči skrbeti zase na način, da bomo lahko nadgradile sebe v posledično boljše uspehe tudi na vseh ostalih območjih v življenju!

Vikend za dušo je bil namenjen ženskemu moškemu, ki je bil sestavljen iz prakse v teoretičnih zamudah.
Za globoko sproženje pa ne več prepričajte samo z izvajanjem različnih tehnikov, zvočnih kopeli, vendar sam kraj, kjer je bila največja energija najmočnejših energijskih točk, ki so bili v sebi sami po sebi blagodejno vplivajo na človeka.

Pridete, če ponosite svoje prijatelje?
Ne čakajte nanjo, velika oseba se je pridružila sama, kar je tudi najboljša oblika, spletna stran je že opazamo, da takšni ljudje naredijo največji napredek.
Lepši je celoten vikend za dušo res vikend za dušo. Brez napora, neobremenjeno, sproščeno bo, vedno zmeraj neizmerno napredujemo osebnost, najdemo vzroke, zakaj smo določene stvari ponavljali v sebi v vedno ... vedno tudi zelo dobro jemo v krasno spimo, saj se nahajamo na pomembnih energetskih črtah.

Vikend za dušo bo potekal v hotelu Salinera, ki je bil postavljen na Zmajevi črti, reki dobre energije, ki vas bo podprla že med spanjem v vam napolnila baterije! Hotel se nahaja med čudovitimi zalivi, kjer lahko najdete tudi posebne energijske točke, ki so tako veljavne za najmočnejše v Sloveniji. Ne samo, da bi si napolnili baterije, naučili boste življenje, naučili boste, kako si boste pomagali, da bo življenje še bolj prijazno do vas.
Sobe v hotelu so 2-posteljne. Vendar tudi če se odločite za oddih sami, vas bomo v sobi razvrstili z osebo istega spola.
Predhodne prijave tako zavezujoče, spletna mesta v tako vikendi za dušo tradicionalno vedno razprodani tedne pred samimi dogodki, zato prepričajte, da boste ponosni na seznam, da se boste pridružili skupini.

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA
  • Prišla bi, pa nimam nikogar, da bi šel z mano? Predvsem vam priporočamo, da se ponosite sami. Največ boste naredili v zares, da ste jih ponudili, da je to vrhunsko odločitev, saj boste vse doživeli veliko bolj intenzivno, spoznali boste dobre ljudi.
  • Ali ne želite plačati sobe, če želite, da bom bom v sobi s tujcem? Ta oseba, ki vam je dodeljena v sobo je vaš velik učitelj. In tujca bosta vse kar se ne predstavlja. Dejansko je najbolj zanimiva stvar, da se zmeraj ponosno v sobo s tistim, ki ga potrebuješ, ki ima takšno življenjsko zgodbo, ki pomagajo tebi. Imamo povratnike na vikende za dušo, ki jih zato, da vidimo, koga dobimo v sobi. Tako da, le pogumno! Krasna izkušnja!
  • Nimam prevoza do Strunjana, kaj lahko dodate? Naša sodelavka vas bo povezala z ljudmi, ki gredo iz vašega konca, tako da boste lažje skoordinirali.
  • Težko hodim, tudi imam izzive v gibanju. Lahko vseeno pridemo? Torej, ne zahtevajte ničesar, če želite, da ... nato pa vedno pokažite tehniko ali način, ki je vaš vaja v izvedbi za vas.
  • Ali lahko na vikendu za dušo kupite tudi kakšno knjigo, dopolnite ali kaj podobnega? Da, če želite, da je posebna cena, zadnji dan je možnost.
  • Kdo bo predlani, vodil vikend za dušo? Vaša gostiteljica je Jasmina osebno, ki vas je popeljala skozi celoten vikend skupaj z izbranimi sklepi, ki so tako videli tudi na ekranih oddaji Klepet ob kavi.
  • Kaj lahko učimo, o čem smo šli, kaj moramo začeti? Program se vedno prilagodi skupinam, ustavnim znanjem, potrebam. Vedno osredotočite se na to, kako si postavite dnevne rituale, tehnike, ki človeka zares sčistijo v mu prinesejo stabilnost v harmoniji, tako da na nivoju prodajo kot duše v duhu. Govorimo tudi o hranilni hrani, prehrani, odgovarjamo na vsa vprašanja, po vsem svetu moramo natančno določiti svoje zadeve. Na energijskih točkah se naučimo širiti v akumulirati energijo, tam se pomlajujemo ob izbranih energijah, ki so tako v Sloveniji najmočnejše
  • Čez vikend pa nas tudi različna glasbila, kot tako gong, kristalne posode, šamanski bobni, digiridoo, piščali, školjke. Na univerzi boste našli nešteto energijskih tehnik, meditacije, vsega, kar vam lahko koristi skozi celo življenje.
  • Vsekakor je tako prednastavljen tudi poseben gostje, ki je zmeraj pripravil vsebino, ki je tako določil točno določene skupine, ki so tako zbrale skupaj.
  • Zajtrk in večerje - je tudi možnost za vegane v vegetarijancih? Brez skrbi. Zajtrk in večerja sta samopostrežna.


Cena: 247 € (možnost plačila v dveh obrokih)


DOPLAČILO za enoposteljno sobo po predhodnem preverjanju: 50 €

CENA VKLJUČUJE: 
• 2x nočitev v dvoposteljni sobi,
• 2x večerja,
• 2x zajtrk,
• vstop v bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo,
• celoten programski delavnik, terapija v materialu,
• turistično takso.


CENA NE VKLJUČUJE:
• prevoz do Strunjane nazaj,
• kosila. 


Kaj potrebujemo s sabo?
- podlogo za jogo ali telovadbo,
- udobno oblačilo, kopalke, copate,
- zvezek in pisalo,
- nekaj denarja za kosilo v soboto v nedeljo, zajtrk v večerjo pa je vključeno.Kje bomo spali?
V hotelu Salinera **** / *** v Strunjanu, ki je postavljen na Zmajevi črti, reki dobre energije, ki vas bo podprla že med spanjem v vas napolnila baterije!
Hotel se nahaja med čudovitimi zalivi, kjer lahko najdete tudi posebne energijske točke, ki so tako veljavne za najmočnejše v Sloveniji.
Ne samo, da bi si napolnili baterije, naučili boste življenje, naučili boste, kako si boste pomagali, da bo življenje še bolj prijazno do vas. Točen naslov: Strunjan 14, 6320 Portorož


Kdaj je PRIHOD v hotel in kdaj se program zaključi?


V hotelu Salinera smo lahko namestili med 15. in 17.uro. Ob 17:30 pa že program. V nedeljo 23.9.2018 se program konča okolica 16.ure


Za vse ostale podatke lahko kontaktirate 02 26 00 230.Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji