IZBRANO ZA VAS


SKI OPENING DOLOMITI
Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


TENERIFE-1 TEDEN ZA 495 €

HOTEL: PO IZBIRI 7 dni - letalo iz BENETK
ODHOD:CENA:
15.6.-22.6., TENERIFEod 495 €
NA TENERIFE JUNIJA ŽE ZA 495 €

TENERIFE

Tenerife je otok, ki ga vsako leto obišče deset milijonov turistov, pa vendar lahko tu najdete veliko odmaknjenih, skoraj neokrnjenih kotičkov. Predstavljajte si, da se lahko že po komaj štiri ure trajajočem letu znajdete na otoku, kjer lahko opazujete zasneženi vrh ugaslega vulkana, se potite v subtropskem gozdu, uživate na s soncem obsijanih peščenih plažah in se naužijete vonjav bujno cvetočih vrtov. Vse to lahko doživite na Tenerifih, otoku večne pomladi, ki leži v Atlantskem oceanu le 300 kilometrov od afriške obale. Otok je idealen cilj za vse, ki ne marajo zime ter si sredi mrzlih in meglenih mesecev zaželijo kratkega pobega v tople kraje. Tenerife je eden od sedmih večjih otokov Kanarskega otočja, od katerih sta najbolj znana prav Tenerife in Gran Canaria. Tenerife je verjetno najprivlačnejši med vsemi, saj premore raznovrstno naravo in geologijo, poleg tega pa je imel vseskozi pomembno zgodovinsko vlogo. Otok ni prav velik, njegova površina znaša dobrih dva tisoč kvadratnih kilometrov, stalno pa na njem živi okrog 700 tisoč ljudi. A zaradi privlačnosti se tem vsako leto pridruži še okrog deset milijonov turistov. Kljub temu je tu mogoče najti mirne kotičke in predele s še vedno dobro ohranjeno naravo. 

Razpoložljivost:

Cena paketa velja na dan objave 10.04.2018, vendar se lahko zaradi dinamike cen letalskega prevoznika in hotelske namestitve kadarkoli spremeni. 
Kompleks HOVIMA Santa Maria 3*stoji le 300 m od plaže La Pinta v predelu Playa Fañabe. Ponuja apartmaje in studie s teraso ter z dobro opremljeno majhno kuhinjo, teniška igrišča in zunanje bazene, od katerih je eden pozimi ogrevan.
Tenerife 520380862
Svetli studii vključujejo 2 enojni postelji, raztegljiv kavč, satelitsko TV in sef, ki ga najamete. Apartmaji imajo dnevni prostor in ločeno spalnico. Majhne kuhinje so opremljene s kuhalno ploščo, z opekačem kruha in grelnikom za vodo. Studie in apartmaje čistijo petkrat na teden, brisače menjajo trikrat tedensko, posteljnino pa zamenjajo enkrat na teden
V restavraciji nudijo različne samopostrežne obroke. Ob pijači se lahko sprostite v baru ali uživate v večernih zabavah.
Kompleks ima 24-urno recepcijo, kjer so na voljo brisače za na plažo, menjalnica, najem avtomobilov in storitev varstva otrok. Osebje vam z veseljem posreduje informacije o okolici.

PAKET 7 NOČI ŽE ZA 495 €


 
Predlagan termin:

15.06.2018 
Treviso 12:40 - Tenerife 16:15


22.06.2018
Tenerife 06:40 - Treviso 12:15


*na povpraševanje možni tudi drugi termini
Cena paketa vključuje:

✔ letalsko vozovnico na omenjeni relaciji
✔ letališke takse
✔ ročno osebno prtljago do 10 kg
✔ POLPENZION
✔ brošuro mesta
 

 
Transferji:

Povratni transfer na letališče:
Treviso že za 40 €

Najem avtomobila:
Najem avtomobila na letališču na Tenerifih
Ford Fiesta ali podoben avto
Najem 7 dni že za 170 Eur
V ceno najema je vključeno: neomejena kilometrina, zavarovanje proti tretji osebi, vse lokalne takse, zavarovanje proti kraji in nezgodi.Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji