IZBRANO ZA VAS


SKI OPENING DOLOMITI
Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


KRVAVEC - JESEN IN SKI OPENING

3 dni - LASTNI
ODHOD:CENA:
1xPAKET JESENSKE POČITNICEod 239 €
1xPAKET SKI OPENINGod 199 €
HOTEL KRVAVEC, APARTMAJI MUŠTRINKA, ŠKRATOVE JESENSKE POČITNICE IN SKI OPENING

ŠKRATOVE JESENSKE POČITNICE IN SKI OPENING NA KRVAVCU


ZA ZGODNJE PRIJAVE NA SKI OPENING DO 30.10. BOSTE PRIHRANILI 10%!

za personalizirano ponudbo na izbrane datume nas kontaktirajte in naredili vam bomo izračun


JESENSKI ODDIH IN SMUČARIJA - oddih v

HOTELU KRVAVEC ali APARTMAJSKI HIŠI MUŠTRINKA


ŠKRATOVE JESENSKE POČITNICE

27.-31.10.2018

Krvavec Pot pastirskih škratov

CENA: 239 eur za odraslo osebo v dvoposteljni sobi

Cena vključuje 4xPOLPENZION, celoten program, povratna vožnja s kabinsko žičnico in savna 1h/osebo/dan!


UGODNOSTI: otroci do vključno 5 let v sobi s starši (brez ležišča) BREZPLAČNO, 1 otrok do vključno 11 let v sobi s starši na dodatnem ležišču BREZPLAČNO, otroci od 6 do vključno 9 let v sobi s starši 50% popust, otroci od 10 do vključno 14 let v sobi s starši 40% popust

DOPLAČILA: turistična taksa, doplačilo za enoposteljno sobo, izven penzionska poraba ter dodatne aktivnosti na Krvavcu, ki niso vključene v program.

PROGRAM JE PRIMEREN ZA OTROKE OD 5 DO VKLJUČNO 14 LET. IZVAJA SE V PRIMERU NAJMANJ 20 PRIJAV.


VSEBINSKI PROGRAM

 

Dan 1, 27.10.2018:

Prihod na lokacijo v popoldanski urah ter namestitev v hotelu Krvavec oziroma v Apartmajski hiši Muštrinka. Po večerji sledi glasbena pravljica o pastirjih in škratih, ki nas povede v pravljični pastirski duh ter v veselo pričakovanje naslednjega dne.

 

Dan 2, 28.10.2018:

Po zajtrku se zberemo na Plaži, kjer se z vodnikom odpravimo na pravljično doživljajski pohod po Poti pastirskih škratov. Pravljično-doživljajska pot nas popelje skozi gozdove in prostrane pašnike Krvavca ter nas nahrani z dih jemajočimi razgledi. Z dobrim opazovanjem bomo začutili naravne lepote Krvavca in razrešili čarobni izrek, ki prežene škratji urok. Po škratovi avanturi je čas za počitek in prosti čas. Popoldne je na vrsti delavnica uporabe, rabe in okusnosti kostanja, ki bo razdeljena na otroški del in del za odrasle, vmes pa bo pokušina lokalnih specialitet iz kostanja, ki jih bodo pripravili lokalni mojstri. Zasluženi večerji sledi kostanjeva zabava ob ognju.

 

Dan 3, 29.10.2018:

Ko se zbudimo in pojemo zajtrk, se ogrejemo in napotimo v Poletni park 7 aktivnosti, kjer se bodo otroci in starši oziroma skrbniki preizkusili v pustolovskem parku, spustu s tubo, na trampolinu, v slackline-u, plezalnem stolpu, frizbi golfu in lokostrelstvu. Po aktivnem dopoldnevu je na vrsti prosti čas in počitek, popoldne sledi zabavna otroška delavnica, odrasle pa čaka zabavno popoldne. Po popoldanskih dejavnostih je na vrsti večerja, kateri sledi kino večer za otroke.

 

Dan 4, 30.10.2018:

Prebujanje in zajtrk. Po zajtrku se zberemo na Plaži, kjer dobimo navodila za misijo Skriti zaklad Krvavške Čarovnice. Dopoldne bomo preživeli v naravi in iskali namige, ki nas bodo pripeljali do skritega zaklada. Koliko časa bomo za to porabili bo odvisno predvsem od nas samih, naših sposobnosti opazovanja ter hitrih možganov, ki bodo razvozlali uganke in zagonetke ter nas usmerili na pravo pot. Po uspešno lociranem zakladu, ki nam ga je skrila dobra Krvavška Čarovnica, nas čaka zaslužen počitek in prosti čas. Popoldne nadaljujemo v duhu naše dobre Krvavške Čarovnice – izrezovanje buč s poljubnimi motivi, malo starejši pa bodo lahko uživali v razvajanju brbončic. Večerja. Po večerji zaključimo večer s prijetnim in zabavnim druženjem v slogu noči čarovnic.

 

Dan 5, 31.10.2018:

Prebujanje, zajtrk in pakiranje. S seboj v dolino bomo poleg prtljage vzeli tudi vse izdelke, ki so zaznamovali naše škratove počitnice.SKI OPENING

23.11.-26.12.2018

PAKETNA CENA: že od 199 eur naprej

PAKET VKLJUČUJE: 3xpolpenzion v dvoposteljni sobi, 2x dnevna smučarska vozovnica, savna 1h/dan (za rezervacije najmanj 2 noči)


Popusti: zgodnja prijava 10%, otroci do 6. leta v sobi s starši BREZPLAČNO, otroci od 6 do vključno 9 let v isti sobi 50%, otroci od 10 do vključno 14 let v isti sobi 40%.

Doplačila: turistična taksa, enoposteljna soba: 20 eur/dan, otroška posteljica: 10 eur/dan.

Hotel Krvavec in apartmajska hiša Muštrinka

HOTEL KRVAVEC SOBA MUŠTRINKA KRVAVECPošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji