IZBRANO ZA VAS


SKI OPENING DOLOMITI
Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


SKUPINSKI ODHOD, KRIŽARJENJE, JESENSKE POČITNICE

HOTEL: MSC MAGNIFICA 5 dni - AVTOBUS, LADJA
ODHOD:CENA:
31.10.-4.11., notranjaod 474 €
31.10.-4.11., oknood 525 €
31.10.-4.11., balkonod 590 €
dodatna oseba v sobiod 350 €
otroci do 18. letaod 240 €
Križarjenje, Mediteran, JESENSKE POČITNICE, MSC MAGNIFICA, izlet v Verono in Benetke

JESENSKO KRIŽARJENJE 31.10.-4.11.2018

- Genova, Marseille, Barcelona

GENOVA,MARSEILLE,BARCELONA RUTA

Cena od: 474 EUR

   JESENSKO KRIŽARJENJE

   z ladjo MSC MAGNIFICA


 31. OKTOBER 2018 | 5 dni | avtobus, ladja

 


 

Odlična ladja, NOTRANJI BAZEN in mnogo aktivnosti za otroke!


PROGRAM

PRVI DAN, 31.10.2018, sreda - LJUBLJANA - GENOVA.

Iz Ljubljane bomo odšli v v zgodnjih jutranjih urah ter prispeli v Genovo okoli 12 ure.

Sledi vkrcanje na ladjo ter slastno kosilo na zgornji palubi. Cel preostanek dneva je namenjen sproščanju v kabini ter na ladijskih palubah v sladkih jesenskih sončnih žarkih. Po slastni večerji sledi zabaven večerni program in naša prva nočitev na ladji.

DRUGI DAN, 1.11.2018, četrtek - MARSEILLE

V čudovito pristaniško mesto, z izjemno bogato zgodovino, se bomo pripeljali v jutranjih urah in se odpravili na izlet do starega mestnega jedra ter do katedrale Notre Damme, od koder se raztega razgled čez celo mesto in okolico. Lahko se boste odpravili

tudi na samostojno razikovanje mesta. Ladja odpluje v večernih urah.

TRETJI DAN, 2.11.2018, petek - BARCELONA

V sončno in vedno živahno Barcelono bomo prispeli v jutranjih urah. Po zajtrku se nam boste lahko pridužili na vodenem ogledu s slovenskim vodnikom ali pa se boste odpravili na samostojno raziskovajne mesta. Gaudijeve umetnine, pestra La Rambla, plaža Barcelonetta, nakupovanje in še in še. V Barceloni ni nikoli dolgčas.

ČETRTI DAN, 3.11.2018, sobota - GENOVA - VERONA 

V jutranjih urah se bomo izkrcali z ladje in se odpeljali do romantične Verone. Obiskali bomo Julijin balkon, veličastno areno, pisane žive ulice in še mnogo več. Prenočili bomo v bližnjem hotelu.

PETI DAN, 4.11.2017, nedelja - BENETKE - LJUBLJANA

Po zajtrku se bomo odpeljali do do Benetk, se vkrcali na ladijco do centra Benetk in si ogedali največje znamenitosti mesta, kot so Trg Sv. Marka, most Rialto, most vzdihljajov, beneške gondole in Doževo palačo. Imeli boste tudi nekaj časa za prost ogled Benetk in nakupovanje. V poznih popoldanskih urah se bomo odpravili proti Ljubljani in domov prispeli v večernih urah.

 

CENE (na osebo):

Notranja kabina bella: 474 € na osebo

Notranja kabina fantastica: 505 € na osebo

Kabina z oknom bella: 525 € na osebo

Kabina z oknom fantastica: 549 € na osebo

Kabina z balkonom bella: 590 € na osebo

Kabina z balkonom fantastica: 610 € na osebo

Cena za tretjo in četrto odraslo osebo: 350 € na osebo

Cena za otroke do 18 leta: 240 € na osebo


Cena vključuje:

križarjenje v izbrani kabini, dopolnjen polni penzion (zajtrk, kosilo, popoldanska malica in večerja), vso zabavno animacijo na ladji, vse predstave ter vstopnine, uporabo bazenov, masažnih bazenov, fitnesa), uporabo ležalnikov in brisač in pristaniške takse. Avtobusni prevoz z avtobusom višje turistične kategorije, nočitev z zajtrkom v hotelu s 3*, slovensko vodenje po programu (ogled Verone in Benetk) in organizacijo potovanja.

Slovenski vodnik vam bo podal vse splošne informacije, vam pomagal pri izbiri izletov na ladji ter vam izlete tudi prevajal v slovenski jezik, v kolikor bo dovolj prijavljenih potnikov na posamezni izlet. Izleti med križarjenjem so za doplačilo.

**Slovenski predstavnik s strani Morja možnosti je prisoten ob prijavi vsaj 25 potnikov na odhod.

 

Možna doplačila:

- fakultativni izleti: Barcelona in Marseille

- Barcelona: odrasli 35 €, otroci 20 €

- Marseille: odrasli 40 €, otroci 30 €

- paketi pijač na ladji,

- zavarovanje rizika odpovedi turističnega potovanja: 4,046 % cene

 

Napitnine:

Strošek napitnin za odrasle znaša 10 €/ dan in za otroke od 4-11,99 leta 5 EUR/ dan. Otroci mlajši od 4 let ne plačajo napitnin. Ladjar priporočeni znesek napitnin dnevno dodaja na vaš kabinski račun. Napitnine na MSC-ju niso več obvezne in jih v primeru, da z nekaterimi storitvami niste zadovoljni, na recepciji prilagodite znesku, ki ga želite plačati. Ladjar lahko svojo politiko glede napitnin spremeni brez predhodnega obvestila.

Program križarjenja

sreda, 31.10.2018 Genova 17:00 08:00
četrtek, 01.11.2018 Marseille 18:00 07:00
petek, 02.11.2018 Barcelona 13:00 09:00
sobota, 03.11.2018 plovba - -


Objavljene cene so first minute kataloške cene. Ker se cene in kapacitete spreminjajo, nas za ponudbo kontaktirajte. Za otroka, mlajšega od 13 let, ki križari na dodatnem ležišču, se plača le pristojbine. Za otroka v starosti 13-17,99 let, ki križari na dodatnem ležišču, bo cena znana ob povpraševanju oziroma postopku rezervacije.

Cena vključuje: križarjenje v izbrani kabini, dopolnjen polni penzion (zajtrk, kosilo, popoldanska malica, večerja in polnočni prigrizek), vso zabavno animacijo na ladji, vse predstave ter vstopnine, uporabo bazenov, masažnih bazenov, fitnesa, uporabo ležalnikov in brisač in pristaniške takse.

Možno doplačilo: napitnine na ladjah MSC niso več obvezno, bodo pa avtomatsko zaračunane na vaš ladijski račun. Če bi napitnine želeli prilagoditi, se oglasite na recepciji.Napitnine, ki se prištejejo na ladijski račun in jih poravnate ob koncu križarjenja. Na večini križarjenj velja sledeče: otroci, mlajši od 2 let ne plačajo napitnin. Otroci od 2 do 13 let (12,99) starosti plačajo 50 % zneska. Otroci stari 13 let in več plačajo polno ceno napitnine.


Za križarjenja veljajo ladjarjevi splošni pogoji in so na voljo na naših prodajnih mestih!Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji