Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


AMSTERDAM, vodeno - 3 dni iz LJU

HOTEL: OZO 4* 4 dni - LETALO iz LJUBLJANE
ODHOD:CENA:
FM DO 1.8., 22.-24.11.,NZod 380 €
REDNA CENAod 410 €
pokličite za ostale termineod
NIZOZEMSKA, AMSTERDAM, V EVROPSKE PRESTOLNICE, SLOVENSKO VODENJE IN LETALO IZ LJUBLJANE, 22.-24.11.

3-dnevni Amsterdam - voden izlet z letalom iz Ljubljane

amsterdam norveška atrakcije palača

Čeprav ga mnogi enačijo zgolj s pregrešnimi ulicami rdečih luči (Red light District) in zloglasnimi Coffeeshopi, je Amsterdam veliko več kot le to. Je tudi mesto kulture in umetnosti, kjer so ustvarjala številna svetovno znana imena, kot so Vincent Van Gogh, Rembrandt in ostali. Njihova dela lahko občudujete v izjemnih galerijah, Amsterdam pa je poln tudi bolj nenavadnih muzejev, kot je muzej mačk, sira, torbic, marijuane in celo seksa. Velja za kozmopolitansko in napredno mesto s pridihom vaške atmosfere.

Privoščite si sprehod po prelepih ulicah, najemite kolo in se vozite z domačini ali pa se po mestu zapeljite z ladjico (mesto je namreč prepredeno z več kot 100 kanali, nad katerimi se boči več kot 1000 mostov). Ljubitelje piva bo razveselila novica, da je v mestu doma Heineken, ki obiskovalcem ponuja super doživetje v njihovem interaktivnem muzeju. Mesto se bohoti tudi z veliko tržnico rož, kjer je možno kupiti čebulice najrazličnejših Nizozemskih tulipanov, le pol ure vožnje iz Amsterdama pa se nahaja prečudoviti botanični vrt Keukenhof, kjer lahko občudujete cvetlice najbolj pisanih barv in zanimivih oblik.

Zaradi dinamike cen letalskega prevoznika in hotelske namestitve se lahko cena kadarkoli spremeni.

Paket 3 dni iz Ljubljane že za 380 € (22.11.-24.11.) !


LETALO IZ LJUBLJANE!
Termin: 22.11. - 24.11.2019
Vključen izlet v Zaanse Schans
S Citybreakom v Amsterdam
FIRST MINUTE: 380€ / osebo!*
*FIRST MINUTE akcija velja do 1.8.2019!

Naš prvi skupinski odhod v Amsterdam! ☺ Skupaj z našim izkušenim vodnikom si boste ogledali znamenitosti, kot so slavna rdeča četrt, cvetlična tržnica, Rembrandtov trg, brusilnica diamantov in še več... Obiskali bomo tudi Zaanse Schans, ki je znan po mlinih na veter, sirarstvu in coklarstvu. Več o programu pa TUKAJ.

CENA VKLJUČUJE:
  • Letalo iz Ljubljane!
  • 2x nočitev+zajtrk v hotelu 4*
  • Vožnja z ladjico po kanalih
  • Kartica za javni prevoz po mestu
  • Transfer z/na letališče v Amsterdamu
  • Slovensko vodenjeDodatna ponudba:


Dnevna vozovnica za ladjico po kanalih.

AMSTERDAM CANAL BUS

Križarjenje z ladjico po kanalih, angleški komentar. Izbira med 3 rutami s 17 postajami. Lahko vstopate in izstopate po želji. Velja 24 ur ( oz. do naslednjega dne , do 12:00 ure ).

Cena: odrasli: 22 €

otroci 4-12 let: 11,00 €


Prevozi:


Amsterdam GVB kartica za javni prevoz:

1 dan= 7,5 €

2 dni = 12,5 €

3 dni = 17 €

4 dni = 22 €

*CENE SO INFORMATIVNE


PRIMER HOTELA: OZO HOTEL 4*

Ozo Hotel 8403

Hotel Ozo s 4 zvezdicami se nahaja v Amsterdamu, le 1 km od stadiona Amsterdam Arena. Ponuja restavracijo, brezplačen fitnes, brezplačen brezžični internet na vseh površinah, vrt in klimatizirane sobe s satelitsko televizijo z ravnim zaslonom. Sodobne sobe imajo parket, sef, opremo za likanje in električni grelnik za vodo. Vse sobe vključujejo zasebno kopalnico s sušilcem za lase. Parkiranje v sklopu nastanitve se doplača. Do podzemne postaje Bullewijk je 350 m, železniška postaja Amsterdam Bijlmer Arena pa je 10 min hoje stran. Letališče Schiphol je oddaljeno 20 km.Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji