Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


SARAJEVO, MEĐUGORJE, MANDARINE in NIKOLA TESLA, 3 DNI

HOTEL: PO PROGRAMU 3 dni - AVTOBUS
ODHOD:CENA:
11.10.-13.10..od 168 €
SARAJEVO, MEĐUGORJE, MANDARINE V DOLINI NERETVE - ZABAVA Z GLASBO V ŽIVO, TRADICIONALNO, SLADKO, VESELO, VOŽNJA Z LADJICO PO NERETVI

SARAJEVO, MEĐUGORJE, OBIRANJE MANDARIN in NIKOLA TESLA - 3 DNI

MEĐUGORJE

PIRAMIDE BOSNA

ODHOD: 11.10.-13.10.2019 

1. dan: SLOVENIJA – SARAJEVO 

Na pot se bomo podali v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom nas bo popeljala na Hrvaško in v smeri Sarajeva. Na poti bodo krajši postanki za osvežitev. Prihod v opoldanskih urah. V SARAJEVU si bomo z lokalnim vodnikom ogledali džamije, pravoslavno cerkev, Univerzitetno knjižnico, tipično muslimansko hišo, Principov most in drugo. Središče mesta je znamenita Baščaršija, ki je srce in duša mesta, s številnimi trgovinicami, umetnostno obrtnimi delavnicami, kafiči, čevapdžinicami, ki ustvarjajo vzdušje domačnosti, tu bomo imeli nekaj prostega časa za nakupe in pokušino čevapov. Vožnja do hotela, namestitev po sobah, večerja in prenočevanje.


2. dan: SARAJEVO–MEĐUGORJE - DOLINA REKE NERETVE IN MANDARINE 

Po zajtrku vožnja do MEĐUGORJA. Nekaj prostega časa za samostojne oglede ali kavico po želji.
Nadaljevanje vožnje do doline reke Neretve - HRVAŠKO KALIFORNIJO. Med vožnjo bomo občudovali naravo v tej rodovitni delti. Dobrodošlica z glasbo, “lozo” in smokvami. FOTO SAFARI z neretvanskimi »lađami«: vožnja z ladjicami po rokavih reke Neretve in spoznavanje čudovite  flore in favne, nato pravo neretvansko kosilo z lokalnim vinom in kavico. Za vzdušje bodo ves čas skrbeli muzikantje. Popoldne še TRGATEV MANDARIN. Obiranje mandarin za sprotno uživanje in nakup za domov. Na poti možnost nakupa lokalnih pridelkov z Neretve: suhe smokve, likerji, travarica, med ...Vožnja v hotel ob obali - (priporočamo, da imate s seboj kopalke in brisačo).  Večerja v hotelu, po večerji srečanje na obali in druženje s kopanjem po želji. 

3. dan: NIKOLA TESLA - SLOVENIJA 

Po zajtrku boste strnili vtise preživetih dni ter se počasi odpravili proti Sloveniji z vmesnimi postanki proti Gospiću. Postanek v kraju SMILJAN - rojstni kraj NIKOLE TESLA, velikega fizika in izumitelja, znanega po odkritju rotirajočega magnetnega polja, ki je bila osnova za izmenični tok, očeta sodobne elektrike. Tesla je razsvetlil in elektrificiral svet, omogočil radio, daljinsko vodene naprave in človeštvo premaknil za nekaj desetletij naprej. Ogled in predstavitev muzeja in spomenikov pod vodstvom lokalnega vodnika bo trajal uro in pol.

Povratek v Novo mesto v večernih urah.


CENA ZA ZGODNJE PRIJAVE:  168 € / najmanj 45 potnikov

REDNA CENA: 188 € / najmanj 35 potnikov


Cena vključuje: prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu ***, aperitiv in dobrodošlica, 2 x polpenzion, zunanji ogledi po programu, lokalno vodenje v Sarajevu in Mostarju, program obiranja mandarin, vožnja z ladjicami, kosilo s pijačo in glasbo na ranču, vodenje in organizacijo potovanja.


· Doplačila po želji: enoposteljna soba 25 €, vstopnine pribl. 15 €
· Obvezno doplačilo: turistična lokalna mestna pristojbinaPošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji