Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANI



UNILINE


Hoteli in apartmaji


PO PREŠERNOVIH POTEH

1 dni - avtobus
ODHOD:CENA:
8.FEBRUAR,NAROČNIKIod 22 €
8.FEBRUAR,OSTALIod 25 €
otrok do 12 letod 17 €
PREŠEREN - KULTURNI PRAZNIK, VRBA, KRANJ IN LJUBLJANA

 

PO PREŠERNOVIH POTEH: Vrba, Kranj in Ljubljana

ODHOD: sobota, 8. februar 2020

 

Odhod iz NOVEGA MESTA ob 8. uri zjutraj (avtobusna postaja NM), po potrebi in morebitnih prijavah potnikov postanek tudi na obvoznici pri MIRNI PEČI (ob 8.10), v TREBNJEM (avtobusna postaja ob 8.20) ter v Ljubljani (Dolgi most) ob 9.10.

 

Vožnja v smeri Gorenjske do VRBE. Ogled rojstne hiše FRANCETA PREŠERNA, kjer je pesnik preživel otroštvo. Sprehod po vasi do cerkve sv. Marka. Naprej do KRANJA, kjer se bo odvijal »PREŠERNOV SMENJ«: vrnitev v Prešernov čas. V mestu bodo potekali številni dogodki in prireditve, na stojnicah bodo ponujali domače dobrote …

V popoldanskih urah vrnitev v LJUBLJANO. Postanek ob cerkvi v Trnovem, kjer je France Prešeren prvič srečal svojo ljubezen Julijo Primic. Ob cerkvi je most čez Gradaščico, zgrajen po načrtu Jožeta Plečnika. Sprehod po mestnem jedru: s Kongresnega trga po Wolfovi ulici mimo Primičeve hiše z reliefom Primičeve Julije do Prešernovega trga in spomenika. Še preko tromostovja v staro Ljubljano, do magistrata in stolnice. Vzpon s tirno vzpenjačo na ljubljanski grad. Možnost ogleda razstav. Povratek v mesto in še nekaj časa za samostojno odkrivanje mesta. Večerna vrnitev domov.

 

LJU vzpenjača 

CENA: 22 EUR za naročnike DOLENJSKEGA LISTA
REDNA CENA:  25 EUR 

 

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, vse oglede po programu, povratno vozovnico za tirno vzpenjačo, cestnine in parkirnine, znesek prijavnine, vodenje in organizacijo,osnovno nezgodno zavarovanje in DDV.

POPUSTI: cena za otroka do 12 let z dvema odraslima na avtobusu  - 17 EUR.

OPOMBA: Ni dodatnega stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo.  

 



Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji