Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


RAZVAJANJE V PODGORI,MOSTAR,VEPRIC in BRAČ

HOTEL: MEDORA 4* 1 dni - LASTNI
ODHOD:CENA:
FM CENA,28.4.-30.4.od 179 €
REDNA CENA,28.4.-30.4.od 212 €
MEDORA AURI FAMILY BEACH RESORT 4* V PODGORI, NA MAKARSKI RIVIERI, PO ŽELJI IN ZA DOPLAČILO IZLET LADJICO NA OTOK BRAČ, NA POTI DOMOV ŠE POSTANEK V VEPRICU - HRVAŠKEM LURDU IN MOSTARJU - OGLED Z LOKALNIM VODNIKOM IN PROSTO ZA DOBRE ČEVAPČIČE IN PRAVO TURŠKO KAVICO

RAZVAJANJE NA MAKARSKI RIVIERI - MEDORA AURI FAMILY BEACH RESORT 4* PODGORA, hrvaški Lurd VEPRIC, MOSTAR - ogled z lokalnim vodnikom in  po želji izlet na otok BRAČ

DATUM: 28.4.-30.4.

Top lokacija, gostje toplo priporočajo, vrhunska hrana, wellnes in fitnes v ceni,kopanje v bazenih v ceni!

-          Nov hotelski kompleks in hotel MEDORA AURI 4*

Redna cena: 212 €

MODRA CENA  za hitre prijave: 179 €

Cena vključuje: avtobusni prevoz, spremljava, aperitiv in pijača dobrodošlice, 2 polpenziona v sobah z balkonom, bogat samopostrežni izbor jedi, pijačo dobrodošlice, uporaba hotelskega bazena, fitnesa in welnessa-3 vrste savn, whirpool, soba za relaksacijo, wifi, DDV..
 

Doplačila: turistična pristojbina 1 € na osebo na dan, fakultativni izlet na otok BRAČ.

medora pogled more  medora soba 2
medora soba  medora palme

medora podgora hotel medora auri


Medora Auri Family Beach se nahaja v Podgori, med Jadranskim morjem in Biokovim. Od Makarske je oddaljen pribl. 10 km, letališča Split pribl. 85 km in Dubrovnika pribl. 160 km.

Hotel Medira Auri nudi 253 sob in apartmajev, standardne in superior kvalitete. V hotelu so 24 urna recepcija, menjalnica, trgovina s spominki, dvigalo, sef, restavracija, bar, TV soba in WiFi na javnih mestih. Če želite raziskovati okolico si lahko najamete avtomobil ali za informacije povprašate na pultu za organizacijo izletov. Parkrišče pri hotelu je plačljivo.

Razen kakovostne nastanitve nudi hotel 2 zunanja bazena, wellness center z whirpoolom, finsko savno, IR savno, parno kopel, sobo za sprostitev, masaže in tretmaje ter fitnes s pogledom na morje. Uporaba ležalnikov in sončnikov ob bazenu je brezplačna. Odrasli se lahko pridružijo športnim aktivnostim, npr. pilatesu, jogi, aqua aerobiki, nordijski hoji z vodičem ali uživajo v vodnih športih, od potapljanja do vožnje s čolnom, ki so na voljo v bližini hotela.

Otroci bodo uživali v aktivnostih, prilagojenim njihovi starosti. Na voljo so jim 3 igralnice, igre v bazenu in zabavne aktivnosti, risanje, barvanje, minidisko, športne in družabne igre. V hotelu organizirajo tudi varstvo otrok, za čas bivanja lahko najamete otroški voziček.

V hotelski restavraciji vam bodo postregli zajtrk in večerjo s show cookingom. Na terasi hotelskega bara pa boste uživali ob koktajlu in pogledu na Jadransko morje. Na plaži obiščite koktajl bar ali bistro na sprehajalni poti ob morju.

Sobe standard so opremljene z balkonom, klimatsko napravo, brezplačnim WIFI-jem, sat. TV, mini barom, kopalnico s prho, telefonom, radijem in pisalno mizo. Izbirate lahko med dvoposteljnimi sobami, družinskimi sobami in apartmaji.

Nepozabne družinske počitnice, polne zabave in zabavnih dogodivščin.

MEDORA AURI PLAŽA  MEDORA AURI FITNES
MEDORA AURI WELLNESmedora 1 maj letak

zlatni rat super slikaPošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji