Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


ORLOVO GNEZDO,SOLNI RUDNIK,21.9.

HOTEL: PO PROGRAMU 1 dni - AVTOBUS
ODHOD:CENA:
NAROČNIKI DLod 36 €
REDNA CENAod 42 €
ORLOVO GNEZDO, SOLNI RUDNIK

ORLOVO GNEZDO IN SOLNI RUDNIK

 

POMEMBNO: Orlovo gnezdo je predvidoma odprto od začetka maja do začetka oktobra, vendar samo v primeru lepega vremena. Nasprotno se ogledi tega dne prilagodijo (obisk rudnika soli), kot je navedeno v programu.DATUM: sobota, 21.9.2019Odhod avtobusa ob 4.00 iz Novega mesta. Vožnja z vmesnimi postanki do Berchtesgadna v Nemčiji. V lepem vremenu in ob primernih pogojih avtobusni prevoz do Obersalzberga (doplačilo 15 €). Vožnja z nemškimi avtobusi po 6.5 km dolgi gorski cesti Kehlstein, do predora. Sprehod po predoru do dvigala, s katerim se boste popeljali do znamenitega Orlovega gnezda na višini 1827 m, ki slovi po enkratni legi, čudovitem razgledu in zgodovinskem pomenu. Sem sta z Evo Braun hodila na oddih, tu so se zbirale vse takratne politične in vojaške osebnosti.
V dolini boste obiskali rudnik soli (doplačilo pribl.16 ali 17 €). Oblekli se boste v rudarske obleke in se z jamskim vlakom zapeljali v notranjost rudnika. Med sprehodom si boste ogledali postopek pridobivanja soli, uživali ob spuščanju po rudniških toboganih in se s splavom zapeljali po slanem jezeru. Po ogledu vožnja skozi Berchtesgaden do slikovitega bavarskega jezera Königsee - Kraljevega jezera, krajši sprehod in ogled. Vožnja proti domu, s prihodom v Novo mesto pozno zvečer.CENA ZA NAROČNIKE DL : 36 €
REDNA CENA : 42 €


· Cena vključuje: avtobusni prevoz po programu, parkirnine in cestnine, stroški organizacije in slovenskega vodenja, DDV.

Možna doplačila ob prijavi po želji skupine: vstopnina rudnik soli 16 ALI 17 EUR/osebo, vožnja na Orlovo gnezdo 16 EUR/osebo.

OPOMBA: Obisk Orlovega gnezda je odvisen od trenutnih vremenskih razmer na lokaciji.

 

 Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji