Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


MOSTAR, SARAJEVO IN TITOV BUNKER

HOTEL: PO PROGRAMU 2 dni - AVTOBUS
ODHOD:CENA:
2 DNI, izletod 119 €
ZA SKUPINE, IZLETI IZ NOVEGA MESTA, DVODNEVNI IZLET,

TITOV BUNKER V KONJICU, MOSTAR IN SARAJEVO

  TITOV BUNKER TITOV BUNKER2

 

2 dni -  (ZA ZAKLJUČENE SKUPINE PO ŽELJI)


KAVA SARAJEVO


Program:


1. DAN

SLOVENIJA - MOSTAR – JABLANICA - TITOV BUNKER V KONJICU - SARAJEVO

V zgodnjih jutranjih/nočnih urah odhod iz Slovenije proti Hercegovini. V dopoldanskih urah prihod v Mostar, kjer se bomo sprehodili po kujundžiluku, najstarejšem mostarskem bazarju, ki je še danes znan po številnih restavracijah, lokalih in trgovinicah s spominki. Ustavili se bomo na slovitem Starem mostu, stopili pa bomo tudi v turško hišo, tipično domovanje muslimanske družine iz 19. stoletja (doplačilo). Nekaj prostega časa, sledi vožnja do Jablanice, kraja, ki je znan po znameniti Bitki na Neretvi. Kratek foto postanek. Naprej do Konjica, kjer se nahaja znameniti Titov nuklearni bunker, ena najbolje varovanih skrivnosti v času Jugoslavije. Bunker, ki so ga gradili več kot 20 let in ki sega do 350 metrov pod zemljo, naj bi v primeru jedrske vojne služil kot zatočišče za Tita in njegovo družino. Ogled v spremstvu lokalnega vodnika. Pozno popoldan nadaljevanje do Sarajeva, nastanitev v hotelu v mestu ali v predelu Ilidža. Zvečer po želji večerja v lokalni restavraciji ob živi glasbi (doplačilo). Nočitev.

2. DAN

SARAJEVO - SLOVENIJA

Zjutraj se bomo zapeljali mimo zgradb dvojčkov Momo in Uzeir do Viječnice, nekdanje mestne hiše in najlepšega objekta iz avstro ogrskega obdobja in naprej na slovito Baščaršijo, glavni mestni trg in srce starega Sarajeva. Po kratkem sprehodu in ogledih najpomembnejših znamenitosti bomo imeli nekaj prostega časa za obisk odličnih čevabdžinic in burekdžinic. Ogledali si bomo še Tunel upanja (doplačilo), ki je bil med vojno edini izhod iz obkoljenega mesta. Po ogledih slovo in vožnja mimo Banja Luke v Slovenijo, kamor bomo prispeli v poznih nočnih urah.


ODHOD IZ NOVEGA MESTA!


CENA IZLETA: 119 EUR NA OSEBO


Dvoposteljna soba, min. MIN. 45 potnikov, storitve po programu

MOŽNA DOPLAČILA OB PRIJAVI: enoposteljna soba = 30 eur

MOŽNA DOPLAČILA NA POTI: večerja ob živi glasbi v Sarajevu cca 18 eur, Tunel Upanja cca 5 eur, Stolpnica Avaz cca 2 eur, Vrelo Bosne cca 2 eur

POPUSTI OB PRIJAVI: OTROK 2 - 12 let potuje s popustom 15%Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji