Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


MEĐUGORJE-MANDARINE-VEPRIC-SPLIT 3 DNI

HOTEL: PO PROGRAMU 3 dni - avtobus iz NM
ODHOD:CENA:
MANDARINE,18.10.od 158 €
MEĐUGORJE,11.10.od 158 €
MEĐUGORJE,18.10.od 158 €
MEĐUGORJE IN VEPRIC, OBIRANJE MANDARIN V DOLINI REKE NERETVE IN SPLIT

MAKARSKA RIVIERA, MEĐUGORJE, OBIRANJE MANDARIN V DOLINI NERETVE, VEPRIC IN  SPLIT

mandarine5 NERETVA NASADI mandarine na stojnicah

AKCIJSKA CENA ZA ZGODNJE PRIJAVE : 158 EUR

REDNA CENA: 178 EUR

Međugorje2


1.DAN: Odhod avtobusa iz NOVEGA MESTA v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja z vmesnimi postanki za počitek in osvežitev. V popoldanskih urah prihod na MAKARSKO RIVIERO. Kratek ogled MAKARSKE, sprehod ob obalni promenadi in nekaj prostega časa za kavico ali malico.

Vožnja do hotela, namestitev po sobah in samopostrežna večerja. 

2. dan: Po zajtrku vožnja proti Hercegovini in v romarsko središče MEĐUGORJE. Ogled svetišča in prizorišča romanj številnih vernikov: cerkev sv. Jakoba, po želji vzpon na Crnico ali prosto za samostojne oglede in sprehode ...
Opoldne odhod v delto NERETVE ali HRVAŠKO KALIFORNIJO, med potjo nas bo navduševala lepa in rodovitna delta Neretve.. Dobrodošlica z glasbo, “lozo” in smokvami. FOTO SAFARI: vožnja z ladjicami po rokavih reke NERETVE in spoznavanje bogate flore in favne. Sledi pravo neretvansko kosilo, lokalna vina in kavica. Za vzdušje bodo ves čas skrbeli muzikantje. Popoldne še TRGATEV MANDARIN. Obiranje mandarin za sprotno uživanje in popotnico za domov. Pozno popoldne vrnitev v hotel. Na poti možnost nakupa lokalnih pridelkov z Neretve na bližnjih stojnicah: suhe smokve, česen, zelenjava, likerji, travarica, med ... Večerja v hotelu. Ob živi glasbi se boste lahko tudi zavrteli. Nočitev.

3. dan: Po poznem zajtrku slovo od hotela. Kratek postanek bomo naredili v kraju VEPRIC, imenovanem tudi „Hrvaški Lurd“. Tu je bilo leta 1908 ustanovljeno svetišče. Zaradi svoje naravne lepote in miru je svetišče zelo obiskano skozi vse leto.
Nadaljevanje vožnje do SPLITA – metropole Srednje Dalmacije, ki je že od 1979 vpisan na Unescov seznam kulturne dediščine. Prosto za sprehod po »rivi«, individualne oglede Dioklecianove palače in cerkve sv. Duje, morebitne nakupe na tržnici, kosilo ali kavico...
Povratek v Slovenjo s krajšimi postanki. Prihod v večernih urah.DATUM: predvidena datuma: 11.10. in 18.10., za zaključene skupine po želji


CENA VKLJUČUJE: 2 x polpenzion v hotelu*** v sobah 1/2 TWC, trgatev mandarin z aperitivom in smokvami, fotosafari (vožnja z lađami), kosilo s pijačo - lokalna vina in kavico, živo glasbo (kot v programu), vsi ogledi po programu, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in pristojbine, prijavnina, vodenje in organizacijo.

OBVEZNO DOPLAČILO: TURSITIČNA PRISTOJBINA 1 € NA NOČ.


MOŽNO DOPLAČILO: za sobo 1/1 = 30 EUR.CENA velja pri najmanj 40 potnikih.

Kadar organizator v programu objavi več cen za različno število udeležencev, je potnik dolžan plačati kupnino glede na končno število udeležencev. Ob prijavi se potniku obračuna nižja cena. Če število potnikov po programu za to ceno ni doseženo, je potnik dolžan na poziv organizatorja potovanja najkasneje do dne pred pričetkom potovanja doplačati v programu navedeno razliko.

 Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji