IZBRANO ZA VAS


SKI OPENING DOLOMITI
Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


RIM Z AVTOBUSOM - 4 dni

HOTEL: po programu 4 dni - avtobus
ODHOD:CENA:
4 dni od maja do oktobraod 265 €
27.4.,1.5.,27.10.od 275 €
RIM Z AVTOBUSOM

RIM - 4 DNI, z avtobusom


»Večno mesto«, ki ga je težko povzeti v nekaj stavkih, je velika zakladnica umetnosti in kulture, središče krščanstva, polno nepozabnih srednjeveških trgov ter številnih legend. Ima tisti svoj čar, v katerem vsak kamen nosi nekaj listov preteklosti, kjer so zbrana najlepša dela izmed tisočerih in kjer vsi lahko ujamemo barvo in utrip večnega mesta.


- dnevna vožnja v Rim
- nastanitev v širšem mestnem središču
- tri nočitve na bazi polpenziona

 

CENA na osebo: od 265 € / najmanj 45 potnikov na avtobusu

CENA VELJA DO ZASEDENOSTI OZ. DO PREKLICA.


Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja v Italijo in vožnja skozi štiri italijanske pokrajine do »najbolj zelene« italijanske pokrajine - Umbrije. Postanek v Orvietu, informativni ogled mestnih znamenitosti. Posebej zanimiv bo ogled glavnega trga s stolnico, do katere se bomo povzpeli z zobato železnico. Nadaljevanje vožnje proti Rimu. Prihod v hotel v širšem središču mesta, nastanitev in večerja...

 

 

1. dan: SLOVENIJA - ORVIETO - RIM | večerja, nočitev
Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja v Italijo in vožnja skozi štiri italijanske pokrajine do »najbolj zelene« italijanske pokrajine - Umbrije. Postanek v Orvietu, informativni ogled mestnih znamenitosti. Posebej zanimiv bo ogled glavnega trga s stolnico, do katere se bomo povzpeli z zobato železnico. Nadaljevanje vožnje proti Rimu. Prihod v hotel v širšem središču mesta, nastanitev in večerja.

 

 

2. dan: CELODNEVNI OGLED RIMA | zajtrk, večerja, nočitev
Oglede »Večnega mesta« bomo začeli pri Koloseju, sledijo Cesarski forumi, trg Piazza Venezia s spomenikom Vittoriano, … Popoldan se bomo sprehodili po rimskih trgih in si ogledali znamenitosti: trg Navona z vodnjakom Štirih rek, Panteon, Španske stopnice in vodnjak Trevi, kamor ne pozabite vreči kovanec za srečo in ponoven povratek v najbolj romantično mesto daleč naokoli… Po ogledih povratek v hotel in večerja.

 

3. dan: RIM IN VATIKAN | zajtrk, večerja, nočitev
Zajtrk v hotelu. Dan bomo namenili obisku najmanjše državice na svetu - Vatikan. Najprej si bomo ogledali slovite Vatikanske muzeje, ki zajemajo eno najbogatejših umetnostnih zbirk na svetu. Posebno pozornost bomo namenili ogledu Sikstinske kapele, ki jo krasijo znamenite Michelangelove freske. Po ogledu se bomo sprehodili do trga Sv. Petra ter obiskali baziliko Sv. Petra. Popoldan bomo obiskali svojevrstno cerkev Santa Maria degli Angeli ter cerkev San Pietro in Vincoli, kjer je možno videti slovite verige Sv. Petra. Povratek v hotel, večerja in nočitev.

 

4. dan: RIM - TIVOLI - SLOVENIJA | zajtrk

Po zajtrku vožnja ob vznožje Tiburtinskih gričev do mesteca Tivoli. Postanek za ogled Hadrijanove vile ter renesančne vile D'Este, ki jo obdaja čudoviti park in številni ognjemeti. V prvih popoldanskih urah povratek proti domu. Prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.


Cena vključuje::
CENA VKLJUČUJE: Avtobusni prevoz po programu, cestne in ostale pristojbine, 3 polpenzione v izbranem hotelu 3*, zunanje oglede po programu, vodenje in organizacije potovanja.

Doplačila/popusti:
POPUST: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču:-15%

 

 

DOPLAČILO: manj kot 44 potnikov in minimalno 35 potnikov 24 €; turistična taksa v hotelu pribl. 4 €/noč.

 

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 69 €, Vatikanski muzeji * (vstopnina in pred rezervacija) 26 €, mladi do 20 let: 18 €.
MOŽNA DOPLAČILA na poti: vstopnine v katedralo in zobata železnica v Orviettu pribl. 5 €, kupola bazilike 7 €, vozovnica za metro pribl. 5 € na dan, morebitne dodatne vstopnine, Kolosej in Rimski forumi: pribl 15 €, katakombe 9 €.

 Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji