Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


EKSOTIČNI BALI - UGODNO

HOTEL: OZZ HOTEL KUTA 8 dni - letalo iz LJUBLJANE
ODHOD:CENA:
8xNZ, 28.10.-6.11.od 799 €
PREVERITE OSTALE TERMINEod
BALI, EKSOTIČNE PLAŽE, OZZ HOTEL KUTA 3*, TROPSKA VEGETACIJA, TEMPLJI, OCEAN, KORALNI GREBEN, letalo iz LJ s prestopom

BALI - TROPSKI OTOK BOGOV


  BALI OTOK GUGALNICA


Eksotični Bali je tropski otok v indonezijskem arhipelagu. Velik je približno za 1/3 Slovenije, dolg je 153 km in širok 112 km. Ta edinstven otok leži le 8 stopinj južno od Ekvatorja, zato ima tudi tropsko podnebje s toplimi temperaturami, zaradi česar je med turisti izjemno priljubljen. Njegovo lavno mesto se imenuje Denpasar in leži na jugu otoka, kjer so tudi najlepše plaže na otoku - čeprav lahko te najdemo praktično po celem otoku.


Na otoku živi cca 3,5 milijona prebivalcev in kar 90% vseh prebivalcev je hindujcev. Na otoku ni železnice, niti nimajo svojih virov za pridobivanje elektrike, to dobijo namreč iz Jave. Na otoku so v povprečju dobre ceste, boljše v bližini Denpasarja in Kute ter slabše na gorskih prelazih v notranjosti otoka. Bali je pretežno gorat otok vulkanskega izvora in ponuja veliko možnosti za raziskovanje njegove prečudovite narave z bujno tropsko vegetacijo. Najvišji vrh je Mount Agung, ki se ponaša z 3.142 metih in je še vedno aktiven vulkan. Na otoku so tudi kraterji, v katerih so nastala jezera (Bratan, Batur), otok pa obdaja tudi koralni greben.Ozz Hotel Kuta 3*

Ozz Hotel Kuta je prijeten 3* hotel v kraju Kuta na jugu Balija. Od čudovitih in prostranih peščenih plaž je oddaljen približno 500 m, v bližini so tudi supermarket in razne druge trgovine, restavracije in bari. Hotel je priljubljen tako med pari in mladoporočenci, kot tudi med družinami in skupinami, ki lahko uživajo v hotelskem zunanjem bazenu z ležalniki in senčniki, hotel pa ima tudi svojo restavracijo in bar. V restavraciji strežejo zajtrk, kosilo in večerjo, ponudba pa obsega tako lokalno kot internacionalno kuhinjo. Hotel ima tudi 24-urno recepcijo in concierge usluge.

Sobe so komfortne, za zasebno kopalnico in opremljene z vsem potrebnim za prijetno bivanje; udobne postelje, LCD televizor, klimatsko napravo, internetno povezavo, sef in minibar. Veliko dodatnih storitev je v hotelu na voljo po naročilu.Ozz Hotel Kuta hrana  Ozz Hotel Kuta soba

Paket 8 noči že za 799 € (28.10.-6.11.2019)


Cena paketa vključuje:

Letalsko vozovnico na omenjeni relaciji

Letališke takse

Prtljago do 30 kg

Izbrano število nočitev z zajtrkom v hotelu

Brošuro mesta


Priporočamo:


Gozd opic in ogled templja Tanah Lot. Tu še danes svobodno prebivajo balinezijski dolgorepi makavi, ki so najpametnejši od vseh opic. Opice boste lahko hranili, se igrali z njimi ter naredili nekaj lepih fotografij. Po tem vožnja do templja Tanah Lot, ki je bil zgrajen v 16. stoletju na živi vulkanski skali, iz katere še danes priteka sveti izvir, ki predstavlja vodnjak mladosti. Po oceni Lonely Planeta je to tempelj, ki je ob sončnem zahodu največkrat fotografiran tempelj na svetu. Ob templju je eno izmed najlepših golf igrišč v Aziji - Nirwana z 18 luknjami, ki ga je zasnoval znani golfist Greg Norman.

Okvirna cena: 50 € / osebo


TRENUTNO AKTUALEN termin:

28.10.2019

Ljubljana 20:00 - Istanbul 23:15 / 01:30 - Denpasar 19:30 (prihod 29.10.2019)

06.11.2019

Denpasar 21:00 - Istanbul 05:25 / 08:20 - Ljubljana 08:40 (prihod 07.11.2019)


*Na povpraševanje možni tudi drugi termini, ker se cena letalskih vozovnic dnevno spreminja, je cena le okvirna, ob povpraševanju preverimo ponovno ceno paketa!


Transferji:


Povratni transfer na letališče:
Ljubljana-Brnik že za 18 €
Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji