IZBRANO ZA VAS


SKI OPENING DOLOMITI
Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


SEVILLA, 22.9.-25.9., CITY BREAK

HOTEL: CORREGIDOR 4* 7 dni - LETALO IZ BOLOGNE
ODHOD:CENA:
22.9.-25.9.od 295 €
Španija, SEVILLA, SKOK V EVROPSKA MESTA, ZA ZAKLJUČENO SKUPINO MOŽNI DODATNI TERMINI

Sevilla je hkrati glavno in največje mesto Andaluzije, ki je znano po svoji zgodovinsko obarvani arhitekturi, vročih poletjih in čudovitih parkih. Ker je skozenj potovalo veliko različnih ljudi, so značilnosti njihovih barvitih kultur pustile sledi v glasbi, arhitekturi in ne nazadnje tudi na ljudeh. Čeprav je v Sevilli veliko renesančnih in baročnih arhitekturnih prvin, pa ne moremo spregledati opaznega vpliva arabske kulture, ki je pustila pečat v skoraj vsakem španskem mestu na jugu Andaluzije. Čeprav je Sevilla četrto največje metropolitansko mesto Španije, pa se včasih vseeno zdi kot velika vas, polna ozkih ulic in prijetnih zelenih parkov. Največji vzpon je mesto doživelo leta 1492 s Kolumbovim odkritjem Novega sveta, saj je tako Sevilla postala glavno pristanišče, od koder so izplule ladje, namenjene v današnje Združene države Amerike. Takrat se je mesto začelo opazno širiti, industrija in trgovina sta cveteli, kulturno življenje pa je bilo iz leta v leto bolj bogato. Danes Sevilla živi predvsem od industrije, priznane univerze in uspešnega turizma, saj si veliko ljudi rado ogleda eno od najlepših in najbolj zgodovinsko obarvanih mest v Španiji. Sevilla se bohoti s številnimi znamenitostmi, med katerimi pa so najpomembnejše največja gotska katedrala na svetu, veličastna Plaza de España v Parku Marie Luise, Torro del oro in številni parki.
Cena paketa velja na dan objave 05.06.2018, vendar se lahko zaradi dinamike cen letalskega
prevoznika in hotelske namestitve kadarkoli spremeni.

PAKET 3 NOČI ŽE ZA 295 €

 

V terminu:
22.09.2018 
Bologna 17:35 - Sevilla 20:15
25.09.2018
Sevilla 10:20 - Bologna 12:55
*na povpraševanje možni tudi drugi termini
Cena paketa vključuje:
✔ letalsko vozovnico na omenjeni relaciji
✔ letališke takse
✔ osebna ročna prtljaga do 10kg
✔ izbrano število nočitev z zajtrkom v hotelu
✔ brošura mesta
 
 
Transferji:
Povratni transfer na letališče:
Bologna že za 50 €

CITY BREAK priporoča:
HOP ON HOP OFF AVTOBUS
Cena odrasli: 21 €
Sedeži na letalu skupaj:
od 4€/sedež naprej (odvisno od zasedenosti) 
*če nimate rezerviranih sedežev se letalske karte lahko tiskajo šele 2 dni pred letom

Hotel H10 Corregidor je očarljiv butični hotel, ki se nahaja v zgodovinskem in gospodarskem središču Seville, v bližini glavnih mestnih turističnih znamenitosti. Premišljeno zasnova v skladu z arabskimi in andaluzijskimi arhitekturnimi značilnostimi izžarave bistvo Seville. Hotel ponuja udobne sobe, restavracijo za zajtrk in teraso z barom. S svojo tipično andaluzijsko fontano, keramičnimi ploščicami iz 19. stoletja je hotel prava poslastica za hotelske goste. 


Gostje imajo brezplačen vstop v fitnes, ki je nasproti hotela, Osebje na recepiji je vedno na voljo za dodatne informacije in priprave raznih izletov. Parkirišče je na voljo 200m stran od hotela. Hotel Sevilla
Hotel Sevilla
Sevilla bar
Vrt fontana
Andaluzija terasa
zajtrk
Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji