Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


SARDINIJA - vodeno za skupine

HOTEL: po programu 4 dni - LETALO IZ BENETK
ODHOD:CENA:
3xNZ, vodeno za skupineod 355 €
PRILAGODLJIV DATUMod
SARDINIJA, ZA ZAKLJUČENE SKUPINE, VODENA POTOVANJA, POČITNICE Z LETALOM, UGODNE PONUDBE

 SLIKOVITA SARDINIJA

alghero sardinia travel break  SARDINIJA CAPO TESTA IZLETI

SKUPINSKI ODHOD: 27. - 30.05.2020 oz. PO IZBIRI SKUPINE (prilagodljivo)

sardinija cagliari

Cena aranžmaja samo 355 € !

Do razpoložljivosti mest na letalu !


Program potovanja:


1.dan


Poletimo z letališča Benetke Marco Polo ob 11:00 uri . Pristanek na letališču Olbia ob 12:30 uri. Po pristanku se odpeljemo na severozahodni del otoka, poznan kot Smaragdna obala. Med potjo uzremo najlepše peščene plaže. Mimo mondenega letoviškega kraja Porto Cervo, kjer lahko občudujemo prestižne jadrnice in jahte. Nadaljevanje poti na sever otoka do polotoka Capo Testa ene najlepših sardinskih naravnih čudes in hkrati najsevernejši dela otoka. Sledi vožnja do enega izmed najzanimivejših starih mest Castelsardo, nad katerim kraljuje grad po katerem je mesto tudi dobilo ime. Sprehod po starem mestnem jedru in ogled stolnice sv. Antona iz 16. stol. ter cerkve sv. Marije, ki hrani znamenito podobo črnega Kristusa. V bližini si ogledamo še znamenitega kamenega slona, nato pa pot nadaljujemo do Alghera ali male Barcelone, kot mesto radi poimenujejo domačini. Nočitev v hotelu.

2.dan


Po zajtrku se bomo odpeljali po čudovit pokrajini do rta Capo Caccia, od koder je izhodišče za spust do slovitih kraških Neptunovih jam, še ene od številnih naravnih znamenitosti otoka. Ogled jam, ki so pod zaščito Unesca. Po ogledu in kar nekaj prehojenih stopnic, je čas za užitek. Odpeljali se bomo na lokalni »agriturismo« in sicer do turistične kmetije Le Pinnette. Tu si bomo ogledali posestvo ,se seznanili s pridelavo oljčnega olja in ga tudi poizkusili. Družbo nam bodo delali konji, ter oslički. Po krajšem ogledu si bomo privoščili pravo domačo pojedino z žara. Tudi dobrega vina ne bo manjkalo !
Po pogostitvi se prileže počitek, katerega bomo izkoristili na prelepi plaži La Bombarde. Povratek v Alghero in nočitev v hotelu.

3.dan


Po zajtrku se bomo zapeljali na skrajni SZ otoka do mesteca Argentiera, kjer se je nekoč nahajal rudnik srebra. Danes je mestece popolnoma zapuščeno, nudi pa prekrasne razglede in čudovito plažo. Nadaljevanje poti do mesteca Stintino, ki slovi po lovu na tune. Tu si lahko za doplačilo privoščimo kosilo, nato pa že sledi za mnoge najlepša plaža na otoku- La Pelosa. S pogledom na bližnji otok Asinara daje vtis, kot da ste znašli na eni izmed prelepih karibskih plaž. Prosto za uživanje, nato pa povratek v Alghero. Proti večeru sprehod čez staro mestno jedro Alghera. Nočitev v hotelu.

4.dan


Po zajtrku se odpeljemo po prekrasni panoramski cesti, proti jugo do mesteca Bosa. Prepustimo se zavitim uličicam med hišami pastelnih barv, najlepše je na ulici Corso Vittorio Emmanuele s “palačami” iz 19. stoletja, kavarnicami, restavracijami, trgovinicami …Čas za kosilo ( doplačilo ), nato pa povratek v Alghero. Prosto, nato pa transfer na letališče v Algheru in polet letala ob 21:30 uri proti Benetkam.

Alghero Sardinia  BOSA CITY SARDINIA


Cena paketa na osebo: 355 €


Cena paketa vključuje:

-letalski prevoz na dani relaciji
-letališke takse
-osebna ročna prtljaga do 10 kg
-3 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3*
-vsi izleti in transferji po programu
- pogostitev na kmečkem turizmu Le Pinnette ( neomejeno hrane in pijače )
- slovenski spremljevalec
-organizacija potovanja

Možna doplačila


-povratni avtobusni transfer Ljubljana – Benetke letališče cca 40 € ( za transfer iz Ljubljane )
- kosila in večerje ( cca 20-25 € z vključeno pijačo )
-vstopnina v Neptunove jame ( 14 € )Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji