IZBRANO ZA VAS


SKI OPENING DOLOMITI
Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


PARIZ Z LETALOM - 3 dni

HOTEL: Bellevue Montmartre 3 dni - letalo
ODHOD:CENA:
27.10.-30.10.od 310 €
21.12.-23.12., skupinaod 349 €
PARIZ - 3-DNEVNO POTOVANJE Z LETALOM IZ BENETK V MESTO LJUBEZNI, jesen in zima

PARIZ - LETALO IZ LJUBLJANE


Pariz je mesto umetnikov vseh vrst, Montmartre pa zbirališče slikarjev, glasbenikov in plesalcev. Pariz je tudi mesto bogate kulturne dediščine, je mesto najbolj prestižnih galerij in muzejev. Eiffelov stolp, Slavolok zmage, Notre Damska cerkev, trg Concorde in Elizejske poljane pa so verjetno najbolj zaželjen cilj svetovnih popotnikov, ki se v milijonskih številkah zgrinjajo v Pariz vsako leto.


Hotel Bellevue stoji ob vznožju bazilike Sacré Coeur v okrožju Montmartre, kjer ponuja zvočno izolirane sobe s televizijo in z brezplačnim dostopom do brezžičnega interneta. Preprosto opremljene sobe vključujejo lastno kopalnico s sušilcem.

CENE VARIRAJO Z DATUMI

3 NOČI ZA 310 EUR

Predlagan termin:


27.10.2018
Benetke 06:35 - Pariz CDG 08:25

30.10.2018
Pariz CDG 19:55 - Benetke 21:35

Do Benetk že za 40 eur.


Cena paketa vključuje:


letalsko vozovnico na omenjeni relaciji
letališke takse
ročno osebno prtljago do 10 kg
izbrano število nočitev z zajtrkom v hotelu
brošura mesta

CITYBREAK priporoča:


Križarjenje z ladjico po Seni
Vkrcanje na ladjico ob vznožju Eifflovega stolpa, ter eno urno križarjenje po Seni.
Cena: 15 €
Cena otroci 4-11 let: 7 €

Cityrama panoramski ogled Pariza z avtobusom ( 1:30 ure )
Cena odrasli: 33 €
Cena otroci 4-11 let: 17 €

ZIMSKA PRAVLJICA V PARIZU

PROMOCIJSKA CENA PAKETA VELJA DO PREKLICA: 349 € na osebo

REDNA CENA: 399 €


21.12.: easyJet, Marco Polo Benetke–Pariz CDG                 06:40–08:35
23.12.: easyJet, Pariz CDG–Marco Polo Benetke                 21:30–23:10


Cena vključuje: letalski prevoz v obe smeri, letališko in varnostno pristojbino, ročno prtljago (maksimalne mere: 56cm x 45cm x 25cm, ki vključujejo kolesa in držalo), transfer od letališča v Parizu do hotela in nazaj, dve nočitvi z zajtrkom v hotelu Campanile Paris Est – Porte de Bagnolet ***, vodenje in organizacijo potovanja, DDV, nezgodno zavarovanje. PREBERITE TUDI PROGRAM POTOVANJA SPODAJ!

Obvezna doplačila 
Podzemna železnica 14,90 € deset voženj. 

Možna doplačila ob prijavi 
Povratni prevoz na letališče Marco Polo Benetke s prevoznikom GoOpti (od 20 € naprej), parkiranje na letališču Marco Polo Benetke (od 18 €). 

Možna doplačila na poti 
Eifflov stolp 17 €, križarjenje z ladjico po Seni 15 €, prevoz v Eurodisney 15 €, vstopnina v Eurodisney odrasli 79 €, otroci 65 €, kabarejska predstava 70–120 €, vstopnine po izbiri (mladi do 26. leta imajo v večino muzejev vstop prost). 

Možnost dodatnih izletov 
Izlet v Versailles (prevoz RER ali bus in vodnik) z vstopnino v dvorec Versailles 40 € in brez vstopnine 22 €.

 

paris moulin rouge  

· največ 30 potnikov v skupini 
· slovenski vodnik – concierge 
· hotel v neposredni bližini metro postaje 
· dovolj časa za samostojne oglede 


1. dan: BENETKE–PARIZ (nočitev) 
Zbrali se bomo na letališču Benetke in zgodaj dopoldne poleteli proti Parizu. Zgodnji bomo, zato se bomo udobno namestili na avtobus in si privoščili panoramski ogled mesta. Prelevili se bomo v Parižane in se zamislili, kako izgleda odhod v službo pariškega vsakdanjika. Po nastanitvah v sobah nas bo le nekaj korakov ločilo od metroja in mesta luči. Tokrat nas bodo še peš pozdravile glavne pariške klasike, Elizejske poljane z Etoile in Slavolokom zmage, trg Concorde, sprehodili se bomo mimo Louvra do mestnega otoka s katedralo Notre Dame ... Povečerjali bomo v latinski četrti in se držali francoskega pregovora: Il vaut mieux faire que dire (Alfred de Musset; narediti je bolje kot samo govoriti). 

2. dan: PARIZ (zajtrk, nočitev) 
Jutro nas bo pozdravilo s pariškimi rogljički na zajtrku. Pariz nas bo čakal pripravljen, da nam razkaže svojo božično dekoracijo. Že od svetovne razstave 1889 krasi Eifflov stolp mesto in buri duhove domačinov in turistov. Vzpon nanj lahko opravite tudi po stopnicah. Ladjica nas bo zapeljala po reki Seni in nam predstavila nov pogled na mesto. Mona Liza nas bo zamišljena čakala v Louvru, enem najstarejših in največjih muzejev na svetu. Blišč bomo občudovali na najdražjem pariškem trgu Vendome, ki je tradicionalno najlepše okrašen trg božičnega časa, prepletanje domačinov in turistov pa pri Operi Garnier. V bližini so fantastične trgovine Galeries Lafayette z izjemnim delikatesnim oddelkom in glamuroznim božičnim drevesom v notranjosti. Zvečer nas bo pričakal bohemski Montmartr in bazilike Sacre Coeur, ki ji Francozi pravijo Bela golobica. Če smo prejšnji večer kot uvajanje v pariške večerje izbrali sodobno kuhinjo, bomo tokrat poskusili klasično račko s krompirjem in čokoladni mousse ali kaj v tej smeri. Vrhunsko zabavo pa bomo doživeli v pariškem kabareju, na radoživem Pigallu, ki nas bo popeljal v čase, ko so Parižani radi svoje veselje spremljali ob šampanjcu in plesu radoživih plesalk. Fantastičen dan bo za nami. La vie est une fleur dont l’amour est le miel – življenje je cvet, ljubezen pa njegov med (Victor Hugo). 


3. PARIZ–BENETKE (zajtrk) 
Klasike smo obdelali prva dva dneva, ta dan pa bo dan zase. Izbirali bomo med ogledi priljubljenih galerij in muzejev, šli po nakupih, sedeli na klopcah in malicali sveže bagete, občutili bomo pravi Pariz in njegov šarm. Po želji pa boste lahko dopoldne izkoristili za ogled bližnjega gradu Versailles, ki ga je Ludvik XIV. zgradil konec 17. stoletja. S svojo velikostjo in ogromnimi vrtovi nesmrtno priča o nekdanji veličini francoskega kraljestva. Popoldan se bomo odpeljali na letališče in se vrnili polni vtisov in pariškega blišča domov. Le monde est un livre dont chaque pas nous ouvre une page – svet je knjiga, z vsakim korakom odpremo eno stran (Alphonse de Lamartine).Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji