Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


SV. MARTIN NA MURI/april

HOTEL: SPA&GOLFER HOTEL 2 dni - LASTNI
ODHOD:CENA:
REGINAod 32,50 €
SPA GOLFERod 39,50 €
2 otroka do 12 letod 0 €
SV. MARTIN NA MURI - SPA GOLFER HOTEL 4* IN APARTMAJI REGINA 3*, OTROK DO 7 LET-BREZPLAČNO

SV. MARTIN NA MURI - SPA GOLFER HOTEL 4* IN APARTMAJI REGINA 3*· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah
· brezplačno kopanje v bazenskem kompleksu
· nočno kopanje ob petkih in sobotah
· brezplačna uporaba kopalnega plašča, brisače za bazen in copat
· brezplačno hotelsko parkirišče (garaža z doplačilom)

OTROK DO 7 LET V SOBI S STARŠI BREZPLAČNO!

 

SV. MARTIN NA MURI

januar     - feb.2020

  HOTEL SPA  GOLFER 4*          39,50 € / POL

(ZIMSKE POČITNICE:

51 €)   

 APARTMAJI REGINA 3*


32,50 €
/ POL

brezplačno 
otrok do 7 let   
(ZIMSKE POČITNICE

39,90 €)     


AKCIJA:zimske počitnice, 2   otroka do 12 let BREZPLAČNO!

Minimalno bivanje 2 dni. 

Turistična taksa in prijava se plačata na recepciji.

 

Hotel Spa Golfer se nahaja v zgornjem Medžimurju, v bližini mesta Sveti Martin na Muri. Terme Sveti Martin sestavljajo hotel Spa Golfer, apartmajsko naselje Regina in termomineralno kopališče.

apartmani regina 

»Hrvaški cvetlični vrt«, kot radi imenujejo Medžimurje, se ponaša tako z edinstveno naravno lepoto kot tudi z dobrim vinom in gastronomskimi užitki, zaradi katerih je območje prejelo naziv Evropska destinacija izvrstnosti. Raziskovanja okolice, vinskih cest in kleti se lahko lotite tudi s kolesom, saj je hotel Spa Golfer prvi specializiran Adria Bike Hotel na Hrvaškem, v katerem bo za kolesarje še posebej dobro poskrbljeno. Seveda se tukaj lahko naučite igrati golf, ob hotelu se namreč nahaja ogrevano golf igrišče z 9 luknjami.

 

Termomineralno kopališče je bilo poleti 2014 popolnoma prenovljeno in ga s hotelom povezuje hodnik. Notranji bazeni se nahajajo na skupno 1050 m² vodnih površin in so odprti vse leto. 2 bazena, otroški bazen in 3 whirpooli so narejeni po filozofiji dr. Rudolfa Steinerja. Zunanje kopališče se nahaja na pribl. 2600 m² in obsega velik rekreativni bazen, 2 whirlpoola na umetnih otokih, bazen s tobogani in otroški bazen. Za sprostitev bo poskrbel wellness v pritličju hotela s sodobno opremo ter številnimi tretmaji za zdravje in lepoto s savnami, za adrenalin pa zip line.

 

Hotelske sobe so klimatizirane, z LCD TV, minibarom in brezplačnim WiFi-jem. V hotelu je 157 sob, na voljo so tudi executive sobe in suite.

 

V samopostrežni restavraciji boste našli edinstveno kombinacijo avtohtonih medžimurskih jedi s pridihom sodobne kulinarike in mednarodne kuhinje, ki bo zadovoljila prav vsakega gosta. Skupaj z restavracijo LeBatat nudita zdrave jedi, izključno pripravljene iz lokalnih sestavin. 

 

Apartmajsko naselje Regina je idealna izbira za družinske počitnice, dovoljeni so tudi hišni ljubljenčki. Raziskovanja okolice, vinskih cest in kleti se lahko lotite tudi s kolesom, saj je hotel Spa Golfer prvi specializiran Adria Bike Hotel na Hrvaškem, v katerem bo za kolesarje še posebej dobro poskrbljeno. Vabimo tudi k igri golfa, ob naselju se namreč nahaja ogrevano golf igrišče z 9 luknjami.

regina sv martin

 

V samopostrežni restavraciji v naselju boste našli edinstveno kombinacijo avtohtonih medžimurskih jedi s pridihom sodobne kulinarike in mednarodne kuhinje.  

 

 Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji