Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


OPATIJA 7.12.-FESTIVAL ČOKOLADE

2 dni - avtobus
ODHOD:CENA:
POL, 7.-8.12., zagotovljenood 110 €
(SO) ADVENTNA OPATIJA, FESTIVAL ČOKOLADE, DVODNEVNI IZLET Z AVTOBUSOM

ČOKOLADNI ADVENT V OPATIJI


Festival cokolade OPATIJA


· Pravijo, da je Opatija kraljica Jadrana
· Mesto z bogato zgodovino, pisanih parkov in idiličnih vilProgram potovanja

1. dan: SLOVENIJA–OPATIJA večerja, nočitev

Odhod v jutranjih urah. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom mimo Postojne, čez mejni prehod ter proti obali Jadranskega morja. Ustavili se bomo v Opatiji, ki slovi kot mondeno letovišče v Kvarnerskem zalivu. A pretila mu je nevarnost, da bodo luči v mestu ugasnile, saj v posebno ozračje nekdanjega avstro-ogrskega veličastja skoraj ni več privabljala mladih gostov. Zaradi dobre hotelske infrastrukture, ugodnega podnebja ter pestrega nočnega življenja pa je očarljivost Opatije znova zaživela. Sprehodili se bomo po promenadi in si privoščili osvežitev. Popoldanske ure pa bomo namenili zanimivemu festivalu čokolade, ko vsi ustvarjajo različne dobrote čokoladnega okusa. Tako boste v kavarnicah, restavracijah in še kje lahko preizkušali najrazličnejše čokoladne dobrote po ugodnejši ponudbi. Nastanitev v hotelu, večerja, nočitev.

2. dan: OPATIJA–SLOVENIJA zajtrk

Po zajtrku se bomo odpeljali do bližnjih Moščenic, ki se ponašajo s srednjeveško podobo. Prijeten bo sprehod skozi mestna vrata, mimo baročne cerkve sv. Andreja iz 18. stoletja. Naš naslednji postanek bo že v Lovranu, ki ga krasi lepo pristanišče, v starem mestu pa si bomo lahko ogledali župnijsko cerkev sv. Jurija iz 16. stoletja, ki je poznana po freskah. Po ogledu in osvežitvi bo pred nami samo še vožnja proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.


OPATIJA SPREHAJALNE POTI OB MORJU


Termini
07.12.2019, ZagotovoljenoVstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana.


Cena vključuje prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah hotela ***, 1 x polpenzion, zunanje oglede po programu (Opatija, Moščenice, Lovran), vodenje in organizacijo potovanja.


Drobni tisk na veliko:
· najmanjše število potnikov: 20
· doplačilo za enoposteljno sobo: 25 €
· vstopnine: 5–10 €
· obvezno doplačilo: lokalna turistična pristojbina


Cena velja glede na število prijavljenih oseb:
· pri udeležbi 40 oseb 110 €
· pri udeležbi 30 oseb 130 €
· pri udeležbi 20 oseb 150 €


Cenejša potovanja
· 20 € popusta za dve osebi za rezervacije do 30.9.


Rezervacija sedežev
· v 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo
· v zadnji vrsti: -10 € na osebo


Kadar organizator v programu objavi več cen za različno število udeležencev, je potnik dolžan plačati kupnino glede na končno število udeležencev. Ob prijavi se potniku obračuna nižja cena. Če število potnikov po programu za to ceno ni doseženo, je potnik dolžan na poziv organizatorja potovanja najkasneje do dne pred pričetkom potovanja doplačati v programu navedeno razliko.Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji