Povpraševanje

Prijava na e-novice


NOVASOL APARTMAJI


Rezervirate in vplačate v MANIUNILINE


Hoteli in apartmaji


BOSANSKE PIRAMIDE in SARAJEVO

HOTEL: PO PROGRAMU 3 dni - AVTOBUS
ODHOD:CENA:
28.11.-1.12.od 257 €
vključen ogled piramidod
POTOVANJE V DOLINO BOSANSKIH PIRAMID

POTOVANJE V DOLINO BOSANSKIH PIRAMID

 *Zakaj je to drugačno potovanje od ostalih?*
Doživeti piramide osebno z dr. Osmanagićem je v teh časih redka priložnost, a neverjetna izkušnja, saj je s piramidami povezan skozi različna življenja in lahko preko njegove povezave tudi sami najbolj začutimo zdravilno vibracijo, ki je vseprisotna.
Klepetov program potovanja v dolino bosanskih piramid smo namreč izvedli
že nekajkrat in doživetje vsakič nadgradili.

Duhovno potovanje v dolino bosanskih piramid v Visokem
Poseben program ekipe “Klepet ob kavi”


sarajevo

PIRAMIDE BOSNA

ODHOD: 28.11.( v večernih urah in nočna vožnja) - 1.12.2019

 

  • DOLINO BOSANSKIH PIRAMID LAHKO DOŽIVI VSAK!
  • SARAJEVO: Mesto izjemnih kulturnih prepletov

1. dan, četrtek zvečer, 28.11. 2019

Pobiranje potnikov in nočna vožnja proti Sarajevu, okvirne ure odhodov so iz :
- Celja ob 21.45 izpred Mercatorja Centra Hudinja,
- Ljubljane ob 22.45 iz parkirišča Dolgi most,
- Novega mesta ob 23.30 iz Qlandia *
- Maribora ob 21 .00 zvečer izpred Mercator centra Tabor


2. dan, petek, 29.11.2019

Vožnja z udobnim turističnim avtobusom najprej po Hrvaški in nato do Sarajeva. Na poti bodo krajši postanki za osvežitev. Najprej se bomo ustavili pri arheološkem parku Visoko, kjer so odkrili najstarejše piramide na svetu. Bosanska dolina piramid je največji svetovni kompleks piramidnih gradenj. Piramide je razkril Semir Osmanagič, ki je v raziskovanje svoje trditve zastavil vso svoje premoženje in naletel predvsem na zasmehovanje ljudi, dokler ni dokazal, da je ta predel Bosne pozidan s piramidami in prepreden s skrivnostnimi tuneli. Dolina piramid je sestavljena iz Bosanske piramide Sonca (Visočica), ki je z višino več kot 220 metrov, precej višja od poznane Keopsove piramide; nato dolino sestavlja Mesečeva piramida (Plješevica, 190 m), piramida bosanskega Zmaja (Buci, 90 m) in obdelanih gričev cerkve Matere Zemlje (Krstac) in piramide Ljubezni (Cemerac). Osvežitev in zajtrk.
Pod vodstvom lokalnega vodnika se boste najprej podali na razgledno točko Belvedere, kjer boste imeli prekrasen razgled na dolino piramid in še posebej na piramido Sonca. V podzemnem labirintu Ravne, svetu prepletenih rovov, tunelov in podzemnih poti, ki so za turiste urejeni (višina stropa 2 metra, konstantna temperatura 12 C) zrak je pa sicer poln ionov in pozitivnega valovanja, se bo vaše telo okrepilo in revitaliziralo.
Po končanem programu bomo imeli kosilo v parku RAVNE 2, ki ga bodo pripravile ženske iz lokalnega društva. Po kosilu bo sledila še vodena meditacija v tunelih Ravne, nato pa se bomo zapeljali do hotela, se nastanili v sobah in se družili. Nočitev.


3. dan: sobota, 30.11.2019

Po zajtrku bomo ponovno odšli v podzemne tunele Ravne, kjer bo potekala meditacijo. Nato pa sledi še ogled PIRAMIDE MESECA, zahodna stran, kjer so umetni pločniki in terase. Druženje na vrhu te piramide in kosilo, ki nam ga bodo ponovno pripravile kmečke žene iz lokalnega društva. Po želji boste lahko ostali tu in samostojno meditirali, ali pa se nam pridružili na izletu v SARAJEVO.
V Sarajevu so še danes vidne sledi zadnje vojne in razlike med ljudmi. Seznanili se bomo s časom, ko je mesto pripadalo Turkom, v letu 1914 je bilo prizorišče atentata na nadvojvodo Ferdinanda, leta 1984 so bile v Sarajevu zimske olimpijske igre. Sprehodili se bomo po nekdanji ulici Vase Miskina, sedanji Ferhadiji, do večnega ognja in mestne tržnice. Ogledali si bomo še Bezistan, Begovo džamijo, staro pravoslavno cerkev in katedralo. Na Baščaršiji bo čas za individualni postanek in pokušino bosanskih specialitet. Vrnitev v hotel in druženje po želji.4. dan: nedelja, 1.12.2019


Zajtrk in slovo od hotela. Vožnja proti Vratnici in ogled Tumulusa, predstavitev in meditacija. Postanek še pri tunelih RAVNE in zdravilna meditacija po želji.
Še zadnje kosilo v parku RAVNE. Po kosilu pa se bomo vračali proti domu, prihod v Slovenijo je predviden med 21.00 in 23.00 uro.


CENA na osebo v dvoposteljni sobi: 257 €

Cena vključuje: avtobusni prevoz po programu, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu 2*-3*, 2 x nočitev z zajtrkom, 3 x kosilo, 3-dnevna vstopnica z ogledom in vodenjem po tunelih in piramidah, zunanji ogledi po programu, spremstvo, vodenje in organizacijo potovanja.
Večerjo si boste organizirali po svojih željah.


· Doplačila po želji: enoposteljna soba 20 €, vstopnine pribl. 15 €


SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA SO SESTAVNI DEL TEGA PROGRAMA. Program se lahko spreminja in prilagaja vremenskim razmeram!


sarajevo kava bascarsija  sladice sarajevo trg bascarsija
Pošlji prijatelju Povpraševanje Rezervacija Splošni pogoji